Državno natjecanje učenika plinoinstalatera

Gradska Plinara Zagreb, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Škola za montažu instalacija i metalnih konstrukcija 19. travnja organiziraju XII Državno natjecanje učenika plinoinstalatera.

Natjecanje će se održati u prostorima Gradske Plinare Zagreb, Radnička c.1, a sudjeluju: Obrtnička škola Bjelovar, Srednja strukovna škola „Antun Horvat“ Đakovo, Industrijsko-obrtnička škola Nova Gradiška,Strojarska tehnička škola Osijek,Strojarsko brodograđevna škola za industrijska i obrtnička zanimanja Rijeka, Industrijsko-obrtnička škola Slavonski Brod, Industrijsko-obrtnička škola Šibenik i Škola za montažu instalacija i metalnih konstrukcija Zagreb. 

Natjecanje će se odvijati u dvije kategorije; testovi znanja i radni zadaci praktične nastave. Nakon vrednovanja svih rezultata stručna povjerenstvo će proglasiti ukupnog pobjednika. Budući se očekuje dolazak brojnih stručnjaka iz područja plina i plinske tehnike, biti će organiziran stručni skup koji će raspravljati o aktualnom trenutku plina i plinske tehnike.

Za sve učesnike Natjecanja kao i za goste predviđen je obilazak poslovnih prostora Gradske plinare Zagreb uz stručno vodstvo.
 
                                                                                     Gradska plinara Zagreb