Dani vjenčanja 2012. na Zagrebačkom velesajmu

Popularni sajam Dani vjenčanja održat će se u paviljonu 8 Zagrebačkog velesajma od 26.do 28. listopada. Svi zainteresirani za novosti u dizajnu vjenčanica, odijela za vjenčanje i ostale opreme za „najvažniji“ dan u životu, moći će se informirati i uživati u ljepoti bijeloga na sedam dnevnih modnih revija.

Ekskluzivnu premijeru najnovije kolekcije vjenčanica za 2013. prikazat će Royal Bride. Svoje kolekcije vjenčanica, večernjih haljina, odijela i cipela prikazat će Vesna Sposa, Nancy, Ateliera Hera, In Moda, Bety, Linea Exclusive, Marka by Marija Cvitanović, a kolekcije odijela modne kuće Kotka, Croata i Men’s stuff.

Iz godine u godinu na Danima vjenčanja predstavljaju se noviteti i trendovi iz vjenčarske industrije, a mnogobrojni renomirani izlagači savjetuju buduće mladence u organizaciji vjenčanja.

Revije će kao i svake godine nositi najpoznatije hrvatske manekenke Iva Jerković, Ivana Ergić, Katarina Prnjak, Iris Rajčić, Jelena Denona I druge. U petak, 26.10. u 20.30 sati održat će se Gala humanitarna modna revija za Kliniku za dječje bolesti Zagreb (odjel dječje kirurgije) koju će nositi i brojne poznate osobe iz društvenog života: Robert i Anica Kovač, Zoran Mamić, Sanja Vejnović, Ana Rucner, Boris Đurđević, Ivana Kindl, Pamela Ramljak, Josipa Pavičić, Amar Bukvić i brojni drugi. Reviju će voditi Antonija Blaće.

Dani vjenčanja svoja vrata otvaraju u petak 26.10. u 15h, a cijena ulaznice je 15 Kuna. Radno vrijeme sajma u subotu i nedjelju je od 10-20 sati.
 

Podružnica Zagrebački velesajam