Dani ljepote privlače sve više izlagača na Velesajam

Sajam Dani ljepote, koji se od 1. do 3. ožujka održao na Zagrebačkom velesajmu, okupio je ukupno 140 izlagača iz 15 zemalja. Broj izlagača ove godine povećan je u odnosu na prošlu godinu.

Kroz tri dana brojni posjetitelji mogli su tako doznati sve novosti s područja kozmetike, frizerstva, manikure i pedikure te po povoljnim cijenama obaviti neke beauty tretmane, kupiti make up ili dobiti besplatne savjete vrhunskih vizažista.

Tradicionalno su održana i brojna natjecanja: natjecanje za najbolje dizajnere noktiju, natjecanje učenika strukovnih škola u make up - u, nail dizajnu te natjecanju za naj frizera -učenika. Natjecanje u nadogradnji trepavica novo je natjecanje na Danima ljepote, a prva pobjednica je Dajana Marinac iz Rijeke.

Na međunarodnom natjecanju u nadogradnji noktiju sudjelovalo je 58 natjecateljica iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Mađarske. Natjecalo se u osam kategorija.

U kategoriji Nail Art u fotografiji pobijedila je Anja Aleksandra Krumens iz Rijeke. U Kategoriji Nail Art nokti u kutiji pobjednica je Renata Švingrlin, a u kategoriji Nail Art nokti oslikani rukom Vlatka Pehar. U ostalim kategorijama pobjednice su Kristina Kipčić, Lutva Kispal iz Mađarske i Jelena Janković iz Srbije, a u najatraktivnijoj kategoriji Nail Art Fantasy pobjednica je Renata Švingrlin koja je i ukupna pobjednica.

Novitet ovogodišnjih Dana ljepote je POP UP STORE. Mjesto gdje su domaći kreativci prodavali svoje rukom izrađene originalne i unikatne predmete od modnih detalja poput naušnica, ogrlica i prstenja do dekorativnih detalja za uređivanje interijera. Trikove i male tajne kako uspješno nanijeti make up naučile su 24 polaznice u Maloj školi za šminkanje.

Svaki dan sajma na glavnoj pozornici organiziran je nagradni kviz s bogatim nagradama sponzora. Sajam je posjetilo preko 10.000 ljudi.

Podružnica Zagrebački velesajam