Akcijska prodaja knjiga AGM-a u Centru za korisnike do ponedjeljka

Akcijska prodaja knjiga AGM-a, u dvorani Sljeme Centara za korisnike Zagrebačkog holdinga u Ulici grada Vukovara 41,  zbog velikog interesa za naslove po promotivnim cijenama, produljuje se i na ponedjeljak, 15. travnja od 9 do 16 sati.

Tijekom trajanja akcije, počele 9. travnja, u vremenu od 9 do 16 sati, moći će se kupiti oko 150 naslova iz desetak specijaliziranih biblioteka naše izdavačke kuće, uz popuste od 10 do čak 75 posto.

Prvog dana akcijske prodaje zabilježen je velik interes korisnika usluga Zagrebačkog holdinga, koji su u Centru za korisnike plaćali svoje račune,  za AGM-ove knjige.

U akcijskoj prodaji bit će i knjiga „O Zagrebu“ Gjure Szabe uz 10% popusta, „Hrvatska bajoslovlja Vida Baloga i „4 krvne grupe za 4 načina prehrane“ Petera J. D'Adama uz 20% popusta.

Tu su i naslovi iz biblioteke Stari hrvatski gradovi iz koje izdvajamo „Stari Zagreb od vugla do vugla“ Branimira Špoljarića za 230 kuna.

Muče li vas alergije i kronični umor, iskoristite prigodu i kupite svjetske bestselere Petera J. D'Adama: „Alergije - 4 krvne grupe 4 plana za borbu protiv alergija“  i „Kronični umor“ uz 53% popusta, po cijeni od 50 kuna.

Monografija o jednom od svjetski najuspješnijih grafičkih dizajnera, “Mirko Ilić” autora Dejana Kršića, bit će u prodaji uz 66% popusta, odnosno 200 kuna.

Podsjetimo još i na knjige iz opusa Tracy Chevalier - „Gospa i jednorog“ i  „Djevojka s biserno naušnicom“ čija je cijena u akciji 50 kuna, zatim  „Stare zagrebačke kavane i krčme“ autorice Vesne Iličić, „Knjiga o ružama“ Josipa Rogina i još mnoge druge.

Iskoristite ovu prigodu, posjetite nas u Centru za korisnike i upotpunite svoju kućnu biblioteku novim naslovom po popularnim cijenama. Plaćanje je moguće gotovinom ili karticama.
 

galerija fotografija