Street Life na Velesajmu – 24. i 25. svibnja


9. svibnja 2014. Za vikend 24. i 25. svibnja idealno bi bilo da sjednete na bicikle, uzmete dekice  i dovezete se na Zagrebački velesajam na dvodnevnu uličnu zabavu na zelenoj travi pod vedrim plavim nebom!

Tko kaže da Novi Zagreb spava? – pitaju nas s Velesajma i pozivaju da se „dovučemo“ na StreetLIFE  i sudjelujemo u mnogim zabavnim i zanimljivim aktivnostima koje će se tog vikenda odvijati među njihovim paviljonima.

Mladi i bendovi
Pozivaju se mladi bendovi i ostali mladi ljudi da dođu i predstave se -  Snimili ste pjesmu, svirate s ekipom za svoju dušu? Dosta vam je komercijalnog zvuka koji trešti sa svake radio stanice? Nikakav problem. Posjetite nas na Street life-u i uživajte u novim, neotkrivenim zvukovima. Poslušajte bendove poput Londinera i Vikend revolucije.  Poklonite svojim ušima praznik. – poručuju s Velesajma.

Osvježite svoju kolekciju po povoljnim cijenama
Zaljubljenici u antikvitete pronađite baš svoj predmet u Antik&design buvljaku. Prodajte, razmijenite, kupite različite starine, antikni namještaj, porculan, stare fotografije, numizmatičke zbirke, slike, knjige, satove, staro oružje. Dođite i pogledajte ponudu po povoljnim cijenama, preuredite dom ili kupite nekome poklon. Prošećite kroz naš mali buvljak i u ponudi možda nađete neki rijedak i vrijedan primjerak, porculansko posuđe, staru fotografiju, zanimljive slike, dugo traženu knjigu, numizmatičke zbirke ili stare satove. Garantiramo vam dobar ulov i odličnu zabavu! - također stoji u pozivu s Velesajma.

Rekreiranje uz street workout i nogometni turnir Medo
Street workout  ili ulično vježbanje bazira se na vježbama vlastitim tijelom, zanimljivo je kako za vježbače tako i za publiku. Naučene vještine povezuju se i prezentiraju uz muziku kao freestyle. Održat će se i  dvodnevni nogometni street turnir Medo za fletne i spretne svih generacija!

Priprema  bicikala za novu sezonu
BIC spring market (razmjena, kupnja, prodaja i servis rabljenih bicikala). Lijepo vrijeme je idealno da automobile zamijenimo s biciklima. Čuvamo zdravlje i prirodu.

Roditelji povedite svoje najmlađe jer oni će se također moći  bezbrižno zabavljati na poligonu napravljenom baš za njih!

Očekuje vas jedan zanimljiv vikend uz zabavu, sport, glazbu, ples, fini zalogaj i dobru okrepu.

Glazbu za Vas tijekom vikenda urbane zabave bira popularni DJ Hrwo E.

Radno vrijeme je od 11,00 do 23,00 sata. Cijena ulaznice iznosi 10 kuna.

Prijava za sudjelovanje na Street Life-u, prijava na nogometni turnir

više informacija na www.zv.hr ili  https://www.facebook.com/zagreb.fair