Program "Proljetni praznici na Jarunu"

7. travnja 2014. Dolaskom lijepog vremena koje djeca rado provode u prirodi, te uz želju da im se pruži mogućnost boravka na svježem zraku u prirodnom okruženju livada, šuma i jezera Rekreativno – športski centar Jarun organizira program „Proljetni praznici na Jarunu“.

Za vrijeme školskih proljetnh praznika od ponedjeljka 14.04. – petak 18.04.2014. od 9:00 – 13:00 sati RŠC Jarun pruža mogućnost djeci i mladima od 7 do 15 godina za provođenje viška slobodnog vremena kroz kretanje i igre u prirodi na sportskim terenima RŠC Jarun – Malo jezero.

Tijekom pet dana djeci će se u skladu sa njihovim interesima pod stručnim vodstvom kineziologa organizirati različite sportsko – rekreacijske aktivnosti kao npr. mini golf, stolni tenis, badminton, pikado, viseća kuglana, nogomet, odbojka, te različite elementarne i štafetne igre.

Osim sportsko – rekreacijskih aktivnosti djeca će sudjelovati u ekološkoj radionici u kojoj će upoznati biljni i životinjski svijet RŠC-a Jarun i nastanak jezera, a biti će uključeni i u terenska mjerenja kakvoće vode.

U radionici sigurnosti na vodi djeca će se upoznati s opasnostima na vodi, te pravilima ponašanja u blizini vode.

Cijena programa koji traje pet dana je 100,00 kuna.
Ustanova Upravljanje sportkim objektima