AGM organizira novu tribinu - Pisci u izlogu

21. siječnja 2014. - "Pisci u izlogu" nova je tribina nakladničke kuće AGM koja se od srijede, 22. siječnja, u 18 sati organizira u knjižari Teslina 7. Prva je to u nizu akcija koje bi se prema planu trebale održavati svake druge srijede. Tribina je osmišljena kao ugodno druženje na kojem će pisci čitati odabrane ulomke iz svojih knjiga.

Gošća prve tribine je Karmela Špoljarić i čitat će ulomke iz svog romana "Nije ovo Twin Peaks", koji je napisan u duhu magičnog realizma s elementima krimića, te iz zbirke priča "Pazi što ćeš poželjeti".

U sklopu promocije bit će organizirana i nagradna igra za slušatelje Radia 101, koji se nalazi na istoj adresi kao i knjižara. U nagradnoj igri moći će se osvojiti roman "Nije ovo Twin Peaks".
 
23. siječnja 2014. - "Bilo je jako, jako dobro!", "Atmosfera ja bila izvrsna i super vam je ideja o neformalnom druženju s piscima".... samo su neki od komentara s jučerašnje tribine "Pisci u izlogu" u knjižari Teslina 7, na kojoj je gostovala naša autorica Karmela Špoljarić. Cijeli događaj upotpunila je i flautistica Marta, a moderatorica događanja bila je gđa Vera.

Ako niste znali, Karmela Špoljarić osim što izvrsno piše, članica je i Mense. Ova rođena Zagrepčanka diplomirala je kroatistiku i južnoslavenske filologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, gdje je i magistrirala na poslijediplomskom znanstvenom studiju književnosti. Piše dramske i prozne tekstove. Pripovijetke objavljuje na Trećem programu HR-a i u časopisima. Za tinejdžersku dramu "Nula kuna po minuti" dobila je nagradu Ministarstva kulture „Marin Držić“. Odnedavno je voditeljica dopisne kreativne radionice pisanja „Kako početi?“ a o čemu je bilo i dosta pitanja na jučerašnjoj tribini.

Nova prigoda za neformalno druženje s piscima u izlogu bit će za dva tjedna.

Atmosferu s održane tribine pogledajte u fotogaleriji