Promjena vizualnog identiteta jedinstvene uplatnice

21. studenog 2013. Vezano za brojne upite korisnika usluga trgovačkog društva Zagrebačkog holdinga d.o.o. hoće li postojeći model jedinstvene uplatnice ostati na snazi nakon provedenih statusnih i organizacijskih  promjena trgovačkog društva  Zagrebački holding d.o.o.,  odnosno hoće li umjesto jedne uplatnice dobivati više uplatnica za pružene usluge sa zadovoljstvom vas možemo obavijestiti o sljedećem:
 
  • Postojeći model jedinstvene uplatnice ostaje na snazi i prilagođen je statusnim i organizacijskim promjenama u poslovanju Zagrebačkog holdinga.
  • Od prosinca će  jedinstvena uplatnica samo promijeniti svoj vizualni identitet, ali model naplate i dalje će ostati isti – jedinstven iznos obračunat na jednom nalogu za plaćanje, za sve naknade i usluge ( komunalne naknade, naknade za uređenje voda,usluge skupljanja, odvoza i odlaganja komunalnog otpada,naknada za utrošak vode, zaštićena/ugovorna najamnina za stanove u vlasništvu Grada Zagreba, pričuva za prostore u stambenim zgradama koji su pod upravljanjem GSKG).
  • U cilju pružanja što kvalitetnije usluge našim korisnicima u jedinstveni sustav naplate postupno uključujemo i uključiti ćemo sve korisnike usluge Vodoopskrbe i odvodnje (oko 160 000 korisnika koji nisu uključeni u jedinstven sustav naplate), a nakon toga u jedinstveni sustav naplate uključit ćemo i sve korisnike Gradske plinare- Opskrbe d.o.o.
  • Molimo sve korisnike koji to nisu učinili da nam dostave svoj OIB jer na taj način omogućavaju našu punu uslugu i sprečavaju mogućnost dobivanja više, a ne samo jedne uplatnice.
 
Zahvaljujemo na razumijevanju te vjerujemo da će građani grada Zagreba i nadalje podržavati naše napore za poboljšanjem kvalitete usluga koje im svakodnevno pružamo.