Gradska ljekarna Zagreb na Vitafestu

Gradska ljekarna Zagreb  na ovogodišnjem sajmu zdravlja Vitafest, koji se u Hypo centru održava od 12. do 14.listopada, predstavlja bogatu paletu galenskih  pripravaka  za jesen i zimu.

Na sajamskom štandu posjetiteljima su na raspolaganju magistri farmacije koji svojim stručnim savjetima mogu preporučiti neki od proizvoda Gradskih ljekarni, a oni su kvalitetom i cijenama vrlo pristupačni građanima.
 
 


Gradska ljekarna Zagreb prepoznala je Vitafest kao idealnu priliku za promociju svojih galenskih pripravaka koji se izrađuju po tradicionalnoj recepturi i karakteristični su po svom biljnom sastavu. U sklopu Ljekarne nalaze se Galenski i Analitički laboratorij u kojima te pripravke izrađuju vrsni magistri farmacije. Obzirom na doba godine na Vitafestu , među naših 160  pripravaka, stavili smo poseban



naglasak na pripravke za jesen i zimu. Iz ponude možemo izdvojiti: Salviol, antiseptičko sredstvo na bazi kadulje, čaj protiv prehlade, sirup bijelog sljeza, sirup bršljana, mast protiv neuralgija i reume, Depantenol, sprej za nos te druge -  rekla je Katarina Despot, stručni suradnik za marketing iz Gradske ljekarne Zagreb.

U tri dana održavanja, Vita fest nudi brojne aktivnosti za djecu i odrasle, edukativna predavanja vrhunskih stručnjaka i zanimljive radionice koje građanima nude mogućnost da saznaju i istraže načine kako poboljšati kvalitetu svog zdravlja, a time i kvalitetu života.

Gradska ljekarna Zagreb broji 36 ljekarni u gradu i prigradskim mjestima pa će njeno sudjelovanje na sajmu zdravlja zasigurno ostati zapaženo.
 



 
Na sajamskom štandu posjetiteljima su na raspolaganju magistri farmacije koji svojim stručnim savjetima mogu preporučiti neki od proizvoda Gradskih ljekarni