Ljeto sa Zagrebačkim holdingom na Floraartu

24. svibnja 2012. - Zagrebački holding nudi brojne mogućnosti kako ugodno provesti ljeto uz dobru knjigu iz velikog izbora naslova iz izdanja AGM-a, na Sljemenu u hotelu Tomislavov dom i apartmanskoj kući Snježna kraljica, u gradu na bazenima, Jarunu, Bundeku ili na moru s Nazorom, kako što lakše nabaviti ekološki uzgojene proizvode te urediti dom i vrt.

Tu će ponudu Zagrebački holding – podružnice USO, AGM, Vladimir Nazor i Tržnice Zagreb prvi put predstaviti u sklopu Međunarodne vrtne izložbe Floraart pod zajedničkim nazivom
 
"Ljeto sa Zagrebačkim holdingom"
 
Ponuda podružnica moći će se razgledati u tri obrtničke kućice u kojima će biti organizirana akcijska prodaja knjiga AGM-a, degustacija i prodaja svježeg, domaćeg prirodno uzgojenog voća, povrća kao i ostalih seoskih proizvoda te prodaja svježeg začinskog i ljekovitog bilja. Posjetitelji će također moći preuzeti letke s akcijskim popustima za kupnju školskog pribora u knjižari AGM-a Importanne centar i za ljetovanje na pet Nazorovih morskih destinacija, te s ponudom smještaja u Sljemenskim hotelima koji ovo ljeto gostima nudi popuste od 40 do čak 70%.
 
Zagrebački holding zajedno s podružnicama za posjetitelje Floraarta pripremio je i nagradnu igru. Osvojiti se može 70 nagrada iz ljetne ponude Zagrebačkog holdinga od knjiga, cvjetnih sadnica, obiteljskih ulaznica za bazene, obiteljskih objeda, košare proizvoda sa Zagrebačkih tržnica, probnog jahanja na Hipodromu, tečajeva plivanja do vikenda za dvoje u Crikvenici i na Sljemenu.
 
Pravo sudjelovanja u ovoj nagradnoj igri imaju svi posjetitelji koji tijekom trajanja Floraarta ostvare kupnju na prodajnim mjestima podružnice Zrinjevac na Bundeku, te popune kupon koji će im biti uručen prilikom kupnje. Javno izvlačenje nagrada održat će se 03.06.2012., u 18 sati, na glavnoj pozornici. Pravila nagradne igre možete pogledati ovdje!
 
Program događanja na glavnoj pozornici u šatoru

 
Srijeda, 30.05.
od 19.00 do 19.30
- Predstavljanje ljetne ponude podružnica Zagrebačkog holdinga i
nagradne igre „Ljeto sa Zagrebačkim holdingom“

 
Petak, 1.6.
od 12.00 do 12.30
- Predstavljanje škole jahanja na Hipodromu
  Podružnica Upravljanje sportskim objektima
Subota, 2.6.
od 17.00 do 17.30
- Predstavljanje ljetne akcijske ponude Hotela Tomislavov dom i
Apartmanske kuće Snježna kraljica na Sljemenu
Promotor: Miodrag Mlačić

Podružnica Upravljanje sportskim objektima
od 17.30 do 18.00 - Prezentacija ponude ljetovanja i ostalih programa podružnice Vladimir Nazor i
nagradne igre  „50 nagrada za 50 godina vjernosti”
Moderatorice:
Petra Peroš i Irena Kraljević
Nagradna igra za posjetitelje
Nedjelja, 3.6.
od 18.00 do 19.00
- Javno izvlačenje nagrada u nagradnoj igri
„Ljeto sa Zagrebačkim holdingom“