Nazor nagradio malene umjetnike

Putnička agencija podružnice Vladimir Nazor u Petrinjskoj ulici 73 bila je u subotu, 4. veljače, mjesto susreta dobitnika glavnih nagrada u natječaju "Veselog božićnog tramvaja", koji je tijekom prosinca organiziran na istoimenoj fan stranici.
 
Vrijedne nagrade malim je Zagrepčanima uručio Srdjan Vlaović, voditelj podružnice Vladimir Nazor, koja je bila glavni sponzor i partner u projektu.
 
U nagradnom natječaju sudjelovala su djeca šaljući crteže s božićnim motivima i čestitke Djedu Božićnjaku. Zahvaljujući suradnji između podružnica, djeca su mogla osvojiti zaista vrijedne nagrade.
 
Pet obiteljskih objeda i prvu nagradu - proslavu rođendana za 15-ero djece u restoranu Grada mladih u Granešini, osigurala je podružnica Vladimir Nazor. Podružnica Upravljanje sportskim objektima darovala je tri tečaja plivanja za djecu, AGM je darovao knjigu Hrvatska bajoslovlja i desetak slikovnica iz svog izdanja, dok je ZET osigurao utješne nagrade.



Prema riječima Srdjana Vlaovića, povjerenstvu je bilo teško napraviti uži izbor i odabrati najbolje radove jer ih je na natječaj prestiglo zaista mnogo. Također je najavio nastavak suradnje s podružnicama na ovom projektu te još bogatiji nagradni fond.

Nagrade i dobitnici nagradnog natječaja mogu se pronaći na fan stranici Veselog božićnog tramvaja, na kojoj je tijekom prosinca podijeljeno i mnoštvo "malih" nagrada poput ulaznica za klizanje, slikovnica i bojanki, a u akciju se uključila i podružnica Zrinjevac darovavši teglu s „cvijećom“ koje je u pismu Djedici zaželjela šestogodišnja Lorena.
Nastavak suradnje na zajedničkim projektima

Kako je najavio Dario Matečić, direktor Službe za marketing i prodaju Zagrebačkog holdinga koja je organizirala cijeli projekt, i dalje će se nastojati razvijati suradnja među podružnicama na zajedničkim projektima, a u korist naših sugrađana. Kroz tu suradnju također će se nastojati osigurati maksimalna potpora projektima podružnica, kao što je otvorenje nove putničke agencije podružnice Vladimir Nazor.
 
Podsjećamo, podružnica Vladimir Nazor uskoro otvara putničku agenciju u kojoj će svi ljubitelji putovanja u bogatoj ponudi moći izabrati aranžmane za brojne turističke destinacije, kao i aranžmane za Nazorove objekte u Zagrebu, hostel Arena i Grad mladih, u Crikvenici, Puntu na otoku Krku, u Skradinu, u Velom Lošinju, u Dugoj Uvali (hostel i kamp) te u Savudriji (kamp). 
 
Više o ponudi i programima na www.nazor.hr

foto galerija