Radovi do subote zatvorili Ulicu Kršnjavoga

Zbog radova na redovnom održavanju prometnica, Ulica I. Kršnjavoga, na dijelu od Jagićeve ulice do Savske ceste, do subote  28. srpnja bit će zatvorena za sav promet. 

Obilazni pravac bit će: Jukićeva – Kačićeva – Gj. Deželića – Savska.
 

Redovno održavanje sjevernog kolnika Branimirove ulice, na dijelu od Ulice Divka Budaka do Heinzelove ulice, od 24. do 31. srpnja usporit će promet u tom dijelu grada, a uspostavljena je privremena regulacija prometa. Sjeverni kolnik navedene dionice zatvorit će se za sva vozila dok će se promet odvijati dvosmjerno po južnom kolniku. Zbog istih radova bit će onemogućen prolaz vozilima iz Kušlanove ulice na Branimirovu ulicu . 

Do subote 4.kolovoza radit će se i na uređenju Slavonske avenije, od Savske ceste u Sesvetama do nadvožnjaka iznad Ulice Ljudevita Posavskog te vozna traka od Čulinečke ceste cca. 800 metara prema zapadu. Radovi obuhvaćaju glodanje asfalta, podizanje komunalnih instalacija na novu niveletu, te asfaltiranje.

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu, te molimo za strpljenje i razumijevanje.Podružnica Zagrebačke ceste