Radno vrijeme na blagdan Tijelova

Na Tijelovo, u četvrtak, 30. svibnja, primjenjivat će se nedjeljni vozni red, u tramvajskom i autobusnom prometu.

U petak, 31. svibnja, u tramvajskom i autobusnom prometu, primjenjivat će se subotnji vozni red. Izuzetak od navedenog su autobusne linije, na kojima će se primjenjivati vozni red za radni dan, a to su: 107 Jankomir – Žitnjak, 140 Mihaljevac – Sljeme, 159 Savski most – Strmec Odranski, 204 Kvaternikov trg – Horvatovac – Voćarska – Kvaternikov trg, 222 Remetinec – Žitnjak, 225 Sesvete – Kozari Bok i 232 Dubrava – Jazbina. Prema posebnom voznom redu, koji će biti dostupan na početno-krajnjim stajalištima, prometovat će linije: 109 Črnomerec – Dugave, 228 Svetice – Rebro – Svetice i 268 Zagreb (Glavni kolodvor) – Velika Gorica.

U četvrtak, 30. svibnja 2013. godine na blagdan Tijelova, neće poslovati tržnice u gradu Zagrebu, Veletržnica i hladnjača kao i  Sajmište Sesvete kojima upravlja podružnica. Radit će samo tržnica Trešnjevka, Špansko, Gajnice i Zelena tržnica koje će poslovati prema nedjeljnom radnom vremenu.

U petak 31. svibnja 2013. godine Uprava podružnice Tržnice Zagreb na lokaciji Šubićeva 40/V i Slavonska avenija 7, neće poslovati.

Kontakti Dežurnih službi i hitnih intervencija podružnica Zagrebačkog holdinga

Sport i rekreacija