Otvorena Nazorova turistička agencija u Petrinjskoj

Podružnica Vladimir Nazor danas je otvorila poslovnicu svoje putničke agencije u samom središtu grada, u Petrinjskoj ulici 73.

Među brojnim okupljenim uzvanicima, voditelj podružnice Vladimir Nazor  Srđan Vlaović istaknuo je kako otvaranje poslovnice predstavlja kontinuitet turističke djelatnosti podružnice koja iza sebe ima gotovo pedeset godina tradicije.

-Naša komparativna prednost je što imamo vlastite turističke objekte za koje ćemo prodavati aranžmane i to u Crikvenici, Velom Lošinju, Savudriji, Skradinu i Dugoj Uvali.  Također, imamo još  i hostel Remetinec u Zagrebu, Grad mladih u Dubravi, a i hostel u Kranjskoj gori. Pored vlastitih kapaciteta ,imat ćemo i brojne putničke aranžmane za destinacije u Hrvatskoj i inozemstvu- rekao je Srđan Vlaović, predstavivši i novi logo agencije; malog globusa, svjetskog putnika.

Agencija trenutno ima u ponudi aranžmane za Europsko nogometno prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini, jednodnevno putovanje u Gardaland za 250 kuna te aranžmane za  Karneval u Veneciji. 

- Pozivamo građane da dođu u našu agenciju rezervirati aranžmane jer će prva tri posjetitelja dobiti popust od čak pedeset posto za neki od naših objekata- najavio je Srđan Vlaović.

U agenciji  je  troje zaposlenih, a voditeljica turističke agencije u Petrinjskoj Irena Kraljević je istaknula kako očekuje veći broj noćenja u Nazorovim objektima te da se kroz rad agencije sve više čuje za objekte u kojima su već desetljećima ljetovale i zimovale brojne generacije djece i mladih.

-Među ostalim našim programima, istaknula bih program preživljavanja. Riječ je o jednom edukativnom programu, namijenjenom za četiri dobne skupine. U tom bi aranžmanu djeca, mladi i svi koji su zainteresirani  na jedan zabavan i zanimljiv način učili o preživljavanju prirodi;  kuhali bi na otvorenom, družili se i slično. Također, planiramo organizirati i programe teambuildinga. U agenciji ćemo nuditi i tzv. dinamičke pakete, što znači da bi pored smještaja u nekom našem objektu, primjerice u Gradu mladih ili hostelu Arena, nekom putniku koji želi smještaj u Zagrebu  ponudili i informacije i aranžmane za prehranu i ostale sadržaje- rekla je Irena Kraljević.

 
FOTOGALERIJA