Nazor sklopio ugovor s najvećim njemačkim turoperatorom

Podružnica Vladimir Nazor početkom veljače sklopila je ugovor o poslovnoj suradnji s RUF JUGENDREISEN Trend Touristik GmbH, najvećim njemačkim turoperatorom koji se bavi organiziranim odmorom za djecu i mlade. Ugovor je sklopljen na godinu dana, s mogućnošću produljenja.

Prema riječima voditelja podružnice Srdjana Vlaovića, ovaj ugovor jamči 30 posto više noćenja u odnosu na proteklu godinu, kada su u kampu boravili gosti iz međunarodnog kampa Camp California.

S obzirom da su postojeći kapaciteti u drvenim kućicama nedovoljni, RUF JUGENDREISEN će unutar kampa Veli Jože u Savudriji postaviti i svoje šatore.

Korisnici usluga su djeca od 12 do 17 godina, a od 25. lipnja do 10. rujna očekuje se ostvarenje 15-ak tisuća noćenja. Ugovor je koncipiran na bazi punog pansiona s međuobrokom, uz korištenje svih športskih terena unutar kampa.

U želji da kamp i nadalje bude međunarodnog karaktera, u Savudriji će i ove godine ljetovati djeca iz Rusije, Slovenije, Italije, Francuske i ostalih zemalja EU regije.

Ovaj projekt jedan je u nizu planiranih programa – projekata koje je podružnica pokrenula unatrag nekoliko mjeseci s ciljem širenja komercijalne djelatnosti.