Maskenbal na Šalati u nedjelju

Veljača je  mjesec maskenbala i maskiranih povorki, a na klizalištu Šalata ove se godine bal pod maskama  održava u nedjelju, 19. veljače od 10:30 – 12:00 sati.

Tradicionalno, već 22 godinu za redom, očekuje se zabava na ledu,  popraćena taktovima popularne domaće i inozemne glazbe koju puštaju dva DJ, ujedno i voditelji programa. Cijeli program obogaćen je brojnim nagradama i iznenađenjima za maskirane klizače, a u karnevalskoj maniri služit će se  i krafne sponzora Pan Peka.

Ove godine male i velike klizače darivat će uz organizatora, Podružnicu Upravljanje sportskim objektima, još tri  Holdingove Podružnice, i to,  AGM ZET i Vladimir Nazor. Osim darivanja, na sam dan Maskenbala, preko fun page stranice na facebooku organizirana je i nagradna igra, a sretnog dobitnika očekuje Poklon iznenađenja koje su za njega pripremile Podružnice.

Na klizališu će biti i hostese Rosal Lip balma koje će darivati klizače, a ledom će klizati i popularni Baltazar.

Najorginalnije i najbolje maske dobit će poklon pakete koje su  pripremili sponzori, Rosal Lip balm, DM, Lenova, Keune, Frizerski salon Zanetti, Butik Gattioni, Selecta Promotion, te već spomenute podružnice Zagrebačkog holdinga.

Cijena ulaznice je 15 kuna, a klizaljke se mogu  iznajmiti po cijeni od 15 kuna.

Očekujemo vas zamaskirane na klizalištu Šalata!
 
Podružnica Upravljanje sportskim objektima