Djelatnici Zagrebačkog holdinga dobitnici Medalje i Plakete Grada Zagreba

Djelatnicima Zagrebačkih cesta te Gradske plinare Zagreb i Gradske plinare Zagreb- Opskrba jučer je gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić svečano uručio Medalje i Plakete Grada Zagreba.

Trojica djelatnika Zagrebačkih cesta odlikovana su  Medaljama Grada Zagreba za uzoran uspjeh i nesebično zalaganje u radu, dok su Plaketu Grada Zagreba dobili zaposlenici Gradske plinare i Gradske plinare –Opskrba.
 
Dobitnici Medalja su dugogodišnji djelatnici Zimske službe koji imaju preko 40 godina radnog staža u Zimskoj službi su Mile Jurković, Mithad Dedić te Stjepan Vugrinović.
 
Plaketu Grada Zagreba zajednički su dobile Gradska plinara Zagreb i Gradska plinara Zagreb-Opskrba, za osobite zasluge u promicanju primjene prirodnog plina i plinske tehnike te doprinosu razvoju gospodarstva grada Zagreba u povodu 150. obljetnice rada.

Čestitajući svim dobitnicima priznanja, gradonačelnik Bandić je istaknuo kako njihova postignuća služe na čast i ponos Gradu Zagrebu, a njihov je uspjeh, istaknuo je, i uspjeh Grada Zagreba. Rekao je kako je posve uvjeren da će te plakete i medalje za njih biti dodatni stimulans za još veće uspjehe i za još bolje rezultate.

Medalja Grada Zagreba je zahvala Grada Zagreba za savjesno i odgovorno obavljanje radnih zadataka, racionalno ponašanje prema sredstvima za rad  i za doprinos pozitivnoj radnoj atmosferi koju su širili među kolegama i suradnicima.

Plaketa Grada Zagreba dodjeljuje se građanima Grada Zagreba i drugim osobama koje rade na području Grada Zagreba, udrugama građana, trgovačkim društvima, ustanovama i drugim pravnim osobama prigodom Dana Grada Zagreba i drugih obljetnica za trajniju, općepriznatu djelatnost kojom su znatno pridonijeli razvoju Grada Zagreba.
 

 
Djelatnici podružnice Zagrebačke ceste


Djelatnici Gradske plinare Zagreb i Opskrbe