Dani ljepote od 1. do 3. ožujka na Velesajmu

Na Zagrebačkom velesajmu od 1. do 3. ožujka dani su rezervirani za sajam Dani ljepote. Održavaju se u paviljonu 8 i u Kongresnoj dvorani, a izlagat će 140 izlagača iz petnaest zemalja.

Posjetiteljima se nudi osobno sudjelovanje u različitim kozmetičkim, medicinskim i sportskim tretmanima, besplatni savjeti kozmetičkih majstora i vrhunskih vizažista. Izlagači će sve ljubitelje preparativne i dekorativne kozmetike za lice, tijelo i kosu  informirati o novostima u šminkanju, oblikovanju frizura, otkrit će im i nove trendove u dizajnu noktiju te upoznati ih s novim tretmanima njege tijela.

Na današnjoj konferenciji za novinare Mirjana Lešković, koordinatorica sajma upoznala je sve prisutne s programom ovogodišnjeg sajma te istaknula kako je zabilježen povećan broj izlagača. Od gostiju bili su Mirjana Kosinec iz Udruženja obrtnika Grada Zagreba, sekcije kozmetičara, Tomislav Koštan, Fenix kozmetika; Katarina Bakić Vujičić, Bahlen beauty; Nikolina Tkalčec Tintor, iz tvrtke Nardus te Igor Zebec, Julijana nails.

Sajam je namijenjen kako širokoj publici tako i profesionalcima koji na sajmu izmjenjuju iskustva, ostvaruju kontakte i prezentiraju svoje proizvode i usluge. Zemlje sudionice su Austrija, Bugarska, Danska, Francuska, Hrvatska, Italija, Japan, Mađarska, Njemačka, Poljska, SAD, Slovenija, Srbija, Španjolska, Velika Britanija i Sj. Irska.

NATJECANJA

1. međunarodno natjecanje u nadogradnji trepavica! Natjecanje je rezervirano za 03. ožujka u 10.00 sati na Zagrebačkom velesajmu.
Natjecanje za Najbolje dizajnere noktiju za profesionalce i početnike održat će se 02. i 03. ožujka kad će nam natjecateljice pokazati umijeće nadogradnje i dizajna noktiju.
Učenici hrvatskih srednjih škola natjecat će se na zadanu temu „Ljepota Orijenta“ i pokazati svoje vještine, znanje, kreativnost na natjecanju u make up - u, nail dizajnu te natjecanju za naj frizera -učenika.POP UP STORE

Još jedan novitet koji će vas zasigurno razveseliti je POP UP STORE, mjesto gdje ćete moći povoljno kupiti i razgledati originalne i unikatne proizvode hrvatskih kreativaca mahom dizajnera, akademskih umjetnika i arhitekata, posjetiteljima će ponudili raznolik  asortiman modnih dodataka, poput ogrlica, naušnica, prstenja i torbi, ali i upečatljivih dekorativnih detalja za interijere, poput fotografija na platnu, dekorativnih tapeta, namještaja i slika.
Na sajmu ćete se moći susresti s dvadesetak dizajnera među kojima su i ViLe, DaVida´s, Milushka, Mirna Berend, Fiu Fiu, Chantal, Nice Mice, Udruga Mjed …

DOGAĐANJA, DOGAĐANJA, DOGAĐANJA

Kultura življenja u 21. stoljeću dokaz je sljubljivanja zdravlja, rekreacije, njege i ljepote, a industrija ljepote mudro formira taj suvremeni portal, proširuje vidike korisnika i daje nove mogućnosti za postizanje osobnog ispunjenja.
Od brojnih kvalitetnih stručnih predavanja izdvajamo nove metode manikure i pedikure - tretmani bez klasičnog namakanje i oštrog skalpela, Apiaromaterapija - najdjelotvornija pomoć iz prirode, sve mogućnosti kisika u anti-age tretmanima, Mezoterapija bez igala - nova metoda nekirurškog pomlađivanja, detoksikacija lica i tijela i dr.

Želite savjet o njezi kože lica i tijela? Razmišljate kako se našminkati za subotu navečer i rado bi promijenili svoj make up? Naši izlagači na raspolaganju su Vam za sva Vaša pitanja i nedoumice.
Naučite odabrati pravilan make up i istaknite ono najbolje na radionici Mala škola šminkanja uz korištenje vrlo popularne mineralne kozmetike  svjetskih brandova Youngblood, GloMinerals i Nilens Jord te uz vodstvo make up artistice Maje Renić. Mala škola šminkanja na rasporedu je u subotu 2. ožujka u 12,00 sati. Cijena radionice je vrlo popularna ako dođete u paru. Također uključuje i ulaznicu na sajam!

Počastite se luksuzom! Uživajte u zlatu! Luksuzni tretman lica s 24 karatnim zlatom. Ovim ekskluzivnim tretmanom koži se vraća vitalnost, tonus i luminoznost.
Izdvajamo i DA Ljepoti.hr gdje svakodnevno možete dobiti edukativno savjetovanje profesionalne visažistice, Biorad savjetovalište o snazi pčelinjih proizvoda u prehrani i kozmetici, Murad besplatni kozmetički tretmani,  masaže, savjeti i promocija Murad kozmetike.

U Edukativnom centru srednjih strukovnih škola učenici završnih razreda besplatno će vam napraviti  kozmetičke tretmane, masažu ruku i lica, našminkati vas, urediti nokte i stilizirati obrve.
Sajam je namijenjen profesionalcima iz kozmetičke branše, proizvođačima, trgovcima i kupcima preparativne i dekorativne kozmetike, aparata, opreme i pribora koji se koriste u kozmetičkim i frizerskim salonima, ali i edukatorima i rekreativcima koji brinu o kondiciji, ljepoti i oblikovanju tijela svakodnevnim rekreativnim vježbanjem.

Svaki dan sajma na glavnoj pozornici organiziran je nagradni kviz s bogatim nagradama sponzora.

Svečano otvorenje:
Očekuje se da će Dane ljepote otvoriti Jelena Pavičić Vukičević, zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba u petak, 01. ožujka 2013. u 10.30 sati u paviljonu 8 na pozornici.
 
Cijene ulaznica:
 
Ulaznica za jednokratni posjet                  20,00 kuna
Paket od dvije jednokratne ulaznice                             30,00 kuna
Ulaznica za sve dane trajanja Sajma (s katalogom)         50,00 kuna
Ulaznica za jednokratni posjet učenika, studenata, vojnika i umirovljenika       10,00 kuna
Katalog                                                       10,00 kuna
                                                                                      
 Radno vrijeme za posjetitelje sajma :   od 10.00 do 19.00 sati
 
Za vrijeme trajanja posebne priredbe "Dani ljepote" na Zagrebačkom velesajmu, podružnica Zagrebparking organizirati će parkiranje za posjetitelje manifestacije na parkiralištima Velesajam - istok, - zapad i - jug. Sajam traje od 01.03.2013. do 03.03.2013. godine. Na spomenutim javnoparkirališnim površinama provoditi će se isključivo ručna naplata parkiranja.

Cjelodnevna cijena parkiranja iznositi će 10,00 kn za osobna vozila, 50,00 kn za kamione i autobuse, a parkiranje će se naplaćivati od 07:00 do 20:00 sati.


 
Podružnica Zagrebački velesajam