Vanjsko oglašavanje

Tvrtka Zagreb plakat d.o.o. bavi se vanjskim oglašavanjem na jumbo panoima, back lightovima, bigboardima, city ligtovima, špan masterima, totemima te putokaznim panoima.


Jumbo panoi (bilboardi)

Billboardi ili jumbo plakati se najčešće koriste za kampanje kojima se želi postići veća teritorijalna pokrivenost, veći broj ponavljanja i dulja prisutnost poruke. Izmjenjuju se svaka dva tjedna, prema kalendaru lijepljenja. Dva tjedna su idealan rok da se postigne maksimalna primjećenost plakata. Upravo iz ovog razloga oglašivačke kampanje na ovom mediju traju najčešće dva tjedna. Zagreb plakatovi billboardi su postavljeni na najboljim pozicijama uz glavne gradske prometnice.

Dimenzije oglasnih površina na jumbo panoima koje se daju u najam su 504 x 238 cm i 400 x 300 cm te se mogu iznajmiti minimalno u vremenskom roku od 14 dana ili jednoj kampanji.
  • tisak i ljepljenje plakata


Back lightovi

Backlight postoji u istim formatima kao i billboard, 504 x 238 i 400 x 300 cm. U potpunosti je ostakljen i osvjetljen. Minimalni rok na koji se može zakupiti je 3 mjeseca. Svi bigboardi su osvjetljeni i omogućavaju 24-satnu vidljivost.
  • tisak i postava ceradnoga platna bez ljepljenja


City lightovi

City light je medij urbanog oglašavanja. Postavljen je u pješačkim zonama, shopping centrima, u blizini ili na stanicama javnog prijevoza. Osvjetljen je tako da omogućava 24-satnu vidljivost. Izmjenjuju se svaka dva tjedna, prema kalendaru lijepljenja.

Dimenzije oglasnih površina na city light panoima koje se daju u najam su 118,5 x 175 cm te se mogu iznajmiti minimalno u vremenskom roku od 14 dana ili jednoj kampanji.
  • tisak i postava plakata


Bigboard

Dimenzije oglasnih površina na city light panoima koje se daju u najam su 12 x 5 m i 10 x 5 m te se mogu iznajmiti minimalno u vremenskom roku od 3 mjeseca. Svi bigboardi su osvjetljeni i omogućavaju 24-satnu vidljivost.
  • tisak i postava ceradnoga platna


Špan master

Špan-master je medij na stupovima javne rasvjete. Postavljeni su na glavnim gradskim prometnicama. Najčešće se koristi kao putokaz, a može se zakupiti na minimalno 3 mjeseca u paketu od minimalno 3 špan-mastera u nizu.

Dimenzije oglasnih površina na špan masterimat koje se daju u najam su 100 x 140 cm te se mogu iznajmiti minimalno u vremenskom roku od 3 mjeseca.
  • tisak i postava ceradnoga platna


Putokaz

Putokaz se postavlja na zahtjev. Svaki putokaz ima 5 oglasnih površina, a minimalno se zakupljuje 1 površina na minimalno 6 mjeseci.

Dimenzije oglasnih površina na city light panoima koje se daju u najam su 120 x 25 cm te se mogu iznajmiti minimalno u vremenskom roku od 6 mjeseci.
  • produkcija i montaža table


KONTAKT

Hebrangova 32, HR-10000 Zagreb
Telefon: +385 1 6311200
Telefax: +385 1 6170787
E-mail: zagrebplakat@zagrebplakat.hr

Opširnije na: www.zagrebplakat.hr