Od utorka, 6. srpnja, ukida se broj 0800 8804 za naručivanje na cijepljenje

5. srpnja 2021. - S obzirom na mogućnost cijepljenja prvom dozom cjepiva protiv bolesti COVID-19 naših sugrađanina bez prethodne najave, koja se pokazala učinkovitom i više nema potrebe za telefonskim naručivanjem, besplatni broj za cijepljenje 0800 8804 bit će deaktiviran s danom 6. srpnja 2021.

Više informacija o rasporedu cjepljenja prvom dozom bez naručivanja potražite na stranicama Grada Zagreba - Raspored cjepljenja

7. travnja 2021. - Predbilježbe za cijepljenje i putem besplatnog broja telefona od 0 do 24 

U sklopu Pozivnog centra Zagrebačkog holdinga uspostavljena je i posebna telefonska linija putem koje se građani također mogu predbilježiti za cijepljenje protiv bolesti koje uzrokuje koronavirus, ali i dobiti informacije vezane uz organizaciju i dolazak na lokaciju Zagrebačkog velesajma. Rezultat je to suradnje Grada Zagreba, Zagrebačkog holdinga i resornih zdravstvenih institucija.
 
Agenti su dostupni svakim danom od 0 do 24 sata, a kako bi se ubrzalo zaprimanje prijava i pružanje potrebne asistencije, građane molimo da prije pozivanja, uz opće osobne podatke, pripreme i svoj OIB.
 
Broj besplatnog telefona je 0800 88 04.
 
Prijave za cijepljenje, zaprimljene kroz linije Grada Zagreba, bit će uvrštene u središnji registar Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, putem kojega će građani, također telefonom, biti povratno informirani o dodijeljenom terminu.
 
Podsjećamo, za cijepljenje se može prijaviti i elektronički, putem internetske platforme i adrese cijepise.zdravlje.hr

Otvaranjem besplatne telefonske linije koja je dostupna 24 sata dnevno, Grad Zagreb prvenstveno je nastojao olakšati predbilježbu za cijepljenje građanima koji se ne koriste internetom i elektroničkom poštom.

Podsjetimo da je kroz Pozivni centar i nakon potresa 22. ožujka prošle godine organizirana telefonska podrška građanima na besplatnim brojevima telefona. Također su putem komunikacijske platforme Pozivnog centra umreženi svi Domovi zdravlja, kako bi građanima pružali informacijsku i savjetodavnu podršku tijekom epidemije.