Obavijesti sa skijališta Sljeme

Zbog odvijanja skijaških natjecanja, u organizaciji Zagrebačkog skijaškog saveza, za rekreativno skijanje građana, skijalište će od ponedjeljka 14. siječnja do srijede 16. siječnja 2013., biti otvoreno za poludnevno, poslijepodnevno skijanje.

Cijene skijaške karte za te dane bit će u skladu s cijenama skijaških karata za poludnevno skijanje.

Prema trenutnoj meteorološkoj situaciji, kao i prema prognozama za naredno višednevno razdoblje, niske temperature pogodne su za zasnježivanje skijaških staza. Kako bi iskoristili dovoljno nisku temperaturu i dodatno zasnježili kritična mjesta Crvenog spusta i pripremili za skijanje i Bijelu livadu, snježni topovi će raditi i u vrijeme kada je skijalište otvoreno za građanstvo.
 
Molimo korisnike skijališta, za razumijevanje i dodatnu pažnju pri skijanju na dijelovima staza koji se zasnježuju, te poštivanje postavljene signalizacije.

Informacija o prvom terminu noćnog skijanja bit će objavljena na stranicama skijališta Sljeme www.sljeme.hr , u ponedjeljak, 14. siječnja iza 16 sati.
 
Za više informacija molimo da se obratite rukovoditelju skijalište Sljeme, gosp. Dragutinu Žiljku.Objavljeno 11. siječnja 2013.