zagreb sada

ponedjeljak 22.01.2018.

razgovarajte s nama

dogovori telefonski razgovor

Kontinuirano osluškujemo naše sugrađane i oblikujemo usluge prema Vašim potrebama! Vaše nam je mišljenje važno i rado će ga poslušati najodgovornije osobe naših podružnica i Društava u cijelosti. Nastojimo biti istinski servis građanima grada Zagreba.
Pošaljite

predloži lokaciju pokretnog ureda

U pokretnom uredu Zagrebačkog holdinga mogu se ugovoriti sve usluge iz portfelja Društva, podnijeti zahtjevi za promjenama postojećih, zaprimiti sve vrste predstavki, dobiti informacije ili izvršiti uplate bez naknade platnog prometa.
Pošaljite

aktualni statusi

Javni prijevoz i stanje u prometu
Tramvajski i autobusni promet redovit je na svim linijama.
Zadnja izmjena 22.01.2018. 05:00
Pokretni ured u Kozari Putevima i Novom Jelkovcu

U pokretnom uredu Zagrebačkog holdinga mogu se ugovoriti sve usluge iz portfelja Društva, podnijeti zahtjevi za promjenama postojećih, zaprimiti sve vrste predstavki, dobiti informacije ili izvršiti uplate bez naknade platnog prometa.

Ured je od 9 do 11 sati u Kozari Putevima  u zoni okretišta autobusa, a od 12 do 14 sati u Novom Jelkovcu na prakiralištu kod kućnog broja 25a.

Raspored pokretnog ureda kroz mjesec siječanj

Izmjene u javnom prijevozu
Tramvajski promet redovit je na svim linijama. Autobusna linija 140 Mihaljevac - Sljeme vozi skraćeno do Tomislavovog doma. U primjeni je nedjeljni red vožnje.
Besplatni godišnji kuponi za 2018. godinu
Zet je započeo sa izdavanjem besplatnih godišnjih kupona za 2018. godinu. Više o kategorijama koje ostvaruju pravo doznajte na www.zet.hr.
Opskrba vodom
Sva se domaćinstva priključena na vodoopskrbni sustav opskrbljuju pitkom vodom.
Isporuka plina
U distribuciji plina trenutno nema nepredviđenih prekida.