Otvoren Dentex, međunarodni sajam dentalne medicine

15. svibnja 2014. Na Zagrebačkom velesajmu danas je otvoren DENTEX, međunarodni sajam dentalne medicine, koji je na jednom mjestu okupio čitavu dentalnu struku, liječnike, tehničare i asistente te proizvođače i distributere dentalne opreme i usluga.

Kao i do sada sajam prati kvalitetni profesionalni stručni program koji se veže uz aktualne teme iz svijeta dentalne medicine. Na taj način sajam DENTEX  svrstava se u referentno mjesto susreta stručnjaka u pogledu predstavljanja novina i stjecanja uvida u mogućnosti novih tehnologija.
 
Od predavanja izdvajamo dvodnevni simpozij „Izazovi suvremene dentalne medicine – nove tehnologije, postupci i materijali“.
 
I ove godine nastavlja se praksa operacija uživo, koje će se izvoditi u posebno izgrađenoj i uređenoj sajamskoj ordinaciji. Posjetitelji će svakodnevno moći pratiti najnovije inovativne zahvate u endodonciji, oralnoj medicini i estetskoj dentalnoj medicini.
 
Novost je dentalni laboratorij u kojem će se održavati demonstracijski tečajevi za dentalne tehničare.
 
Zainteresirani budući studenti dentalne medicine moći će se na sajmu informirati o uvjetima i programima stomatoloških fakulteta.
 
Na sajmu DENTEX sudjeluje 284 izlagača iz 28 zemalja, a traje do subote, 17. svibnja.