XIII. državno natjecanje učenika plinoinstalatera

11. travnja 2014. Gradonačelnik Milan Bandić otvorio je jutros, u prostoru Gradske plinare, XIII. državno natjecanje učenika plinoinstalatera na kojem sudjeluje osam srednjih strukovnih škola iz Hrvatske, a održava se u organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, Društva za strukovno obrazovanje, Školu za montažu instalacije i metalnih konstrukcija i Gradske plinare Zagreb, donosi zagreb.hr.


Želim vam puno uspjeha na današnjem natjecanju i čestitam vam što ste odabrali ovo časno zanimanje, rekao je gradonačelnik, dodavši da su Grad i Plinara kao dvije spojene posude i da oboje služe građanima. 

U praktičnom i teoretskom znanju natjecat će se učenici trećih razreda iz Srednje škole Bedekovčina, Obrtničko-industrijske škole Imotski, Industrijsko-obrtničke škole iz Nove Gradiške, Strojarsko-tehničke škole iz Osijeka, Strojarsko-brodograđevne škole za industrijska i obrtnička zanimanja iz Rijeke, Industrijsko-obrtničke škole iz Slavonskog Broda, Industrijsko-obrtničke škole i Šibenika i Škole za montažu instalacija i metalnih konstrukcija iz Zagreba.