Zagrebački holding na Microsoft Windays u Umagu


10. travnja 2014.  Na 14. po redu WinDays konferenciji, koja se ove godine održala od  7. do 10. travnja u Umagu, a okupila više od 1500 sudionika i 120 domaćih i stranih predavača i stručnjaka iz područja informacijskih tehnologija, informatičari Zagrebačkog holdinga, Igor Bijelić i Juraj Perko održali su predavanje i diskusiju Azure Pack u Privatnom oblaku Zagrebačkog holdinga.
 
Konferencija Microsoft WinDays 14 kojom se svake godine nastoji predstaviti novosti iz svijeta tehnologije i poslovanja te na jednom mjestu okupiti ICT stručnjake, poduzetnike, znanstvenike i gospodarstvenike sastojala se od dva tematska dijela:
  1. WinDays14 Technology na kojem su predstavljeni novi proizvodi, usluge i rješenja iz korisničke perspektive te
  2. WinDays14 Business koji je okupio ugledne poduzetnike, menadžere i stručnjake koji su razgovarali o preduvjetima za poslovni uspjeh i rast iz nove, europske perspektive.
 
U skladu s Microsoft strategijom, WinDays su u novom izdanju više no ikada bili orijentirani na ljude, stoga je slogan konferencije bio Inspirirani ljudima. Vodeći domaći i strani stručnjaci koji dijele svoju viziju tehnologije u službi ljudi doprinijeli su još bogatijem sadržaju WinDays konferencije.
 
Predavanje i diskusiju informatičara Zagrebačkog holdinga možete pogledati na linku.