Sve veći broj izlagača na sajmu ljepote

10. ožujka 2014.Na Zagrebačkom velesajmu proteklog su vikenda, od 7. do 9. ožujka održani Dani ljepote, popularan sajam za sve ljubitelje ljepote i zdravlja. Broj izlagača ove godine povećan je u odnosu na prošlu godinu, a okupilo se 175 izlagača iz 14 zemalja.

Kroz tri dana brojni posjetitelji mogli su tako doznati sve novosti s područja kozmetike, frizerstva, manikure i pedikure te po povoljnim cijenama obaviti neke beauty tretmane, kupiti make up ili dobiti besplatne savjete vrhunskih vizažista. Novitet na ovogodišnjim Danima ljepote je Skin centar, dermatološki prostor gdje Zagrebački velesajam uz podršku Gradskog ureda za zdravstvo grada Zagreba od petka do nedjelje organizirao besplatne preglede madeža i ostalih promjena na koži za sve posjetitelje. Specijalisti  dermatolozi iz zagrebačkih domova zdravlja svim posjetiteljima osim pregleda pružali su i informacije o pravilnoj njezi kože. Također, održani su i besplatni mamografski pregledi za sve žene između 40 i 50 godina.

Trikove i male tajne kako uspješno nanijeti make up naučile su polaznice u Kryolan make up radionici uz vodstvo make up artistice Mirel Gotal Mišak, a najnovije trendove u šišanju i farbanju kose polaznici look&learn frizerskog seminara „Luminus“ kojeg je vodio talijanski stilist Allesandro Atzel Elia.
Tradicionalno su održana i brojna natjecanja: natjecanje za najbolje dizajnere noktiju, natjecanje učenika strukovnih škola u make up - u, nail dizajnu te natjecanju za naj frizera –učenika, natjecanje u nadogradnji trepavica.
Svaki dan sajma na glavnoj pozornici organiziran je nagradna igra s bogatim nagradama sponzora.

Sajam je posjetilo 10.000 ljudi.
Zagrebački velesajam