Skijaška sezona na Sljemenu započinje besplatnim noćnim skijanjem

30. siječnja 2014. Ovogodišnja skijaška sezona započinje atraktivnim noćnim skijanjem u  četvrtak, 30. siječnja 2014. u 19:00 sati.

Na inicijativu gradonačelnika  Milana Bandića prvi dan ovosezonskog skijanja svi skijaši mogu se na Skijalištu Sljeme skijati besplatno!

Za skijanje su pripremljeni Crveni spust sa žičarom Trosjed i Bijela livada sa Bijelom vučnicom. Zeleni, Plavi i Bijeli spust nisu još spremni za sigurno skijanje i skijanje na njima nije dozvoljeno.

Od petka, 31. siječnja, nastavlja se rad Skijališta Sljeme uz posebne povoljnosti. Naime, na inicijativu gradonačelnika g. Bandića, a u skladu s ekonomskom situacijom i kasnijim početkom skijaške sezone, skijaške karte za odrasle snižene su za oko 30 %, dok su za djecu do 15 godina (rođeni 1999. g. i kasnije) skijaške karte besplatne. Podići ih mogu na blagajnama skijališta uz predočenje osobnog dokumenta s datumom rođenja!

Autobusi za Sljeme

Autobusi za Sljeme danas će, od 18 sati, voziti pojačano zbog velikog broja građana koji se očekuje na otvorenju skijaške sezone i besplatnom noćnom skijanju.
 
Vozila će s Mihaljevca, na kojemu će se pratiti prometna potražnja, kretati ovisno o broju putnika, odnosno odmah nakon popunjenja, a u najvećem razmaku od 45 minuta.
 
Podsjećamo, karta na izvanrednoj liniji za Sljeme u jednom smjeru košta 11, dok je povratna 20 kuna.

Vezana vijest:
Gradonačelnik otvorio sezonu skijanja


 
                Ustanova Upravljanje sportskim objektima
www.sportskiobjekti.hr
www.sljeme.hr