Blagdanska akcija - prodaja knjiga u AGM-u uz popuste do 90%



Od 16. do 31. prosinca u knjižarama AGM-a, Importanne i Teslina 7, u ponudi je pedesetak naslova domaćih i stranih pisaca, među kojima su i svjetski bestseleri, uz popuste do čak 90 posto.

U ponudi knjižare Teslina nalazi se više od dvadeset romana po cijeni od 10 do 49 kuna.

Na akciji je i knjiga Pet pubova, dva bara i noćni klub autora Johna Williamsa. Ovu uzbudljivu zbirku od osam sasvim nevjerojatne priča, koje ovaj velški pisac ispisuje jednu za drugom, sve do posljednje, "The Casablanca", u kojoj ON odlazi, a ONA ostaje … na prigodnoj prodaji možete nabaviti za samo 10 kuna.

Po akcijskoj cijeni od 29 kuna mogu se kupiti i naslovi "Ti to baš ne razumiješ" Deborah Tannen, "Nevidljivi čovjek" H. G. Wellsa, "Princ koasa" Rogera Zelaznya...

Roman "Konklava" Roberta Pacija zanimljiva je i pomalo zastrašujuća priča o tome kako kardinali biraju novog papu. "Konklava" je ujedno i dobar vodič kroz crkvene rituale i politiku, a do kraja ove godine u prodaji je za samo 39 kuna.

Bestseleri na akciji

Iz posebne ponude knjižare Imortanne izdvajamo veliki roman o malom gradu "Prijevremeni izbori", prvo dijelo za odrasle autorice 7 bestselera o Harryju Potteru, J.K. Rowling. Cijena ovog bestselera tijekom trajanja akcije je 49 kuna kao i romana "Kapetan s činom" Patricka o`Briana, po kojem je snimljen film "Gospodar ratnik".

Zanimljiva priča o ludosti, ponosu, drskosti, zavjeri i prijevari autora Hansa Blixa, "Razoružanje Iraka" u ponudi je za samo 59 kuna.

Ljubitelji golfa po posebnoj cijeni od 89 kuna mogu nabaviti "Enciklopediju golfa", autora Campbella Malcoma.

Na akciji je i kuharica "Domaći i udomaćeni kolači" po cijeni od 59 kuna,  "Fit for life"  za 79 kuna i još dvadesetak naslova.

s

Stoga, ako ste odabrali darove za svoje najbliže, no tražite još onaj jedan, osobit darak ili pak niste još odlučili što darovati ili samo volite čitati – svakako navratite u knjižare AGM-a i odaberite dar iz posebne blagdanske ponude.

Podsjećamo i na naša nova izdanja iz biblioteke Obelisk - "Geni, divovi, čudovišta i ljudi",  "Tajne talenta" i  "Kataklizma", na roman "Vjetar je zemlja koje više nema", erotski roman "Rahatlokum" te na izdanja biblioteke Memorija i grad - "O Zagrebu" i "Zagrebačka blagdanska ozračja", na naše posebno izdanje "Terapijske priče" te roman prvijenac autorice Karmele Špoljarić "Nije ovo Twin Peaks".

U knjižarama AGM-a potražite vaše omiljene knjige u izdanju i ostalih izdavača!
Plaćanje je moguće i na više obroka karticama svih banaka.

Radno vrijeme knjižara:
  • Importanne - radnim danom od 8 do 21 sati i subotom od 9 do 21 sat, informacije na tel./faks: 01/ 457 30 48 ili e-mail importane@agm.hr
  • Teslina 7 - radnim danom od 8 do 21 sat, subotom od 8 do 15 sati. Informacije na tel./faks: 01/ 487 25 86 ili e-mail teslina@agm.hr
Više o izdanjima nakladničke kuće AGM-a na www.agm.hr, blogu i na fan stranici.