Turnir "4 kluba" u humanitarne svrhe

13. prosinca 2013.  Popularni malonogometni turnir Kutija šibica ove će godine poprimiti i humanitarni karakter. Organizatori Kutije odlučili su uz seniorski i veteranski turnir uklopiti i turnir "4 Kluba", a prihod koji se prikupi od ovog turnira biti će doniran u humanitarne svrhe.

Turnir "4 Kluba" svojevrsna je inačica splitskom turniru "4 Kafića" koji je svoje prvo izdanje doživio prošle godine upravo u dvorani II, Doma sportova. Ove godine natjecat će se momčadi četiri zagrebačka kluba ili kafića, i to: BBS, H2O, Best i Roko.

Ono što je najzanimljivije je da će u sastavu ovih momčadi biti poznata sportska i estradna imena. Očekuju nas nastupi poznatih malonogometaša poput Palića i Morine, majstora velikog, ali i malog nogometa Šokote, Šimića, Marića, Tomasa, a u momčadi će se naći i hokejaši Medveščaka, te popularni pjevači Toni Cetinski i Boris Novković.

Polufinale humanitarnog turnira "4 Kluba" odigrati će se 27. prosinca kada su na rasporedu i polufinalne utakmice Kutije šibica, a finale će biti dan kasnije, 28. prosinca, kada ćemo ujedno i dobiti pobjednika 43. izdanja MNT Kutija šibica 2013.

Pozivamo sve ljubitelje malog nogometa da nam se 27. i 28. prosinca pridruže u Domu sportova jer zabava uz vrhunski mali nogomet je zagarantirana!
 
PODRUŽNICA UPRAVLJANJE SPORTSKIM OBJEKTIMA