Holding podnio kaznenu prijavu protiv varalice i krivotvoritelja

11. prosinca 2013. Zagrebački holding d.o.o. podnio je Državnom odvjetništvu kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja zbog osnovane sumnje  da se tijekom druge polovice 2013. godine u više navrata više osoba lažno predstavio te ponudio da im za novčanu naknadu riješi zakup prodajnog prostora – ugostiteljskih kućica - na otvorenom na području užeg centra grada tijekom zimskog razdoblja 2013./2014. godine.

Kada su mu te osobe povjerovale i predale traženi iznos novca,  izradio je  i predao im neistinite ugovore o zakupu prodajnog prostora u kojima je navedeno da ih te osobe sklapaju sa Zagrebačkim holdingom d.o.o. – podružnicom Tržnice Zagreb.
 
Te ugovore nikada nije izradila niti potpisala ovlaštena osoba Tržnica Zagreb niti su isti ugovori na bilo koji način evidentirani u podružnici pa je zbog osnovane sumnje u kazneno djelo podnesena prijava DORH-u. Ovim putem također upozoravamo građane da ne pristaju na sklapanje ugovora na opisani način budući da se radi o prijevari od koje se Zagrebački holding d.o.o. ograđuje te osuđuje.  Također, naglašavamo da osoba koja se predstavlja zaposlenikom Zagrebačkog holdinga d.o.o. nije naš zaposlenik.

Isto tako, pozivamo građane koje je za sada nepoznata osoba oštetila  uzevši im novac za sklapanje poslova da se jave u Tržnice Zagreb zbog daljih postupanja u cilju pronalaska počinitelja.