Javni poziv za ustanovu Gradska ljekarna Zagreb

2. prosinca 2013. Na temelju odluke odluke Uprave Zagrebačkog holdinga od 29. studenoga 2013. godine raspisan je Javni poziv za iskazivanje interesa za prijenos 50%  ili više osnivačkih prava u ustanovi Gradska ljekarna Zagreb.

Svrha javnog poziva je istraživanje tržišta i utvrđivanje postojanja interesa za kupnju 50% ili više osnivačkih prava u ustanovi Gradska ljekarna Zagreb, a kako bi se, u slučaju pozitivnog odaziva, moglo pristupiti raspisivanju javnog natječaja za prodaju osnivačkih prava u ustanovi Gradska ljekarna Zagreb.

U slučaju da se utvrdi postojanje interesa za kupnju 50% ili više osnivačkih prava u Ustanovi, koji jamči postizanje odgovarajuće prodajne cijene, Zagrebački holding d.o.o. će eventualno pristupiti postupku objave javnog natječaja za prodaju 50% ili više osnivačkih prava u Ustanovi.

Ovaj Javni poziv za iskazivanje interesa za prijenos 50% ili više osnivačkih prava u ustanovi Gradska ljekarna Zagreb upućen je osobama koje udovoljavaju kriterijima  koji su navedeni u dokumentu koji je priložen