Think Green - Jarun 2013

17. listopada 2013.  Ronilački klub "Roniti se mora" u suradnji s "National Geographic Hrvatska" i ove godine organizira veliku humanitarno–ekološku akciju "Think Green – Jarun 2013" koja će se održati u subotu, 19. listopada na zagrebačkom jezeru Jarun.

Ekološko–humanitarna akcija sastojat će se od čišćenja Jarunskog jezera i površine oko jezera, ekoloških radionica na kojima će građani moći naučiti mnoge korisne informacije o zelenom načinu življenja, te prikupljanja sredstava za SOS Dječje selo Hrvatska.

Tako ćete po promotivnim cijenama moći kupiti stare brojeve SCUBAlife magazina, National Geographica i podvodne fotografije, a sav prihod ići će u korist djece iz Dječjeg sela.

RK "Roniti se mora" će u sklopu eko akcije organizirati i edukaciju za mlade o ronjenju i potrebnoj opremi, životinjskom i biljnom svijetu u vodama, te podvodnoj fotografiji.

Svoj dolazak najavilo je  više od 30 ronilaca iz Zagreba, Siska, Varaždina i Karlovca, a u akciju čišćenja Jaruna uključio se i Grad Zagreb.
 

Podružnica Upravljanje sportskim objektima