Karticu prisloni i nagrade osvoji!!

 9. rujna 2013. Učenik ste ili redovni student i na nastavu ili predavanja putujete javnim gradskim prijevozom? Iskoristite pogodnosti povoljnijeg prijevoza, odaberite godišnju pretplatnu kartu ZET-a za svoju prijevoznu kartu i  VOZITE SE NEOGRANIČENO za SAMO 3,30 kuna dnevno!

A od 9.9 do 30.11.2013. možete osvojiti i vrijedne nagrade u nagradnoj igri „Karticu prisloni i nagrade osvoji.

Dovoljno je da se prilikom ulaska u tramvaj i autobus registrirate svojom učeničkom ili studentskom godišnjom pretplatnom kartom za 2013./2014. godinu i automatski sudjelujete u nagradnoj igri. Svaka ispravna registracija na uređaju za registraciju i poništavanje karata bit će automatski evidentiran a te zabilježena kao jedan ulazak u nagradnu igru.

U suradnji sa sponzorima za Vas smo pripremili sljedeće nagrade:
 

1 prijenosno računalo i 4 tablet računala sponzora eKupi

12 Samsung mobitela sponzora MMM Agramservis

20 knjiga sponzora Izdavačke kuće AGM.
 
Dobitnike izvlačimo svakih 7 dana i tako tijekom cijelog trajanja nagradne igre. To je čak 16 izvlačenja, odnosno 16 prilika da baš Vi osvojite nagradu!

IZVLAČENJE NAGRADA
U Nagradnoj igri mogu se osvojiti tjedne i mjesečne nagrade te glavna nagrada.
Svakih 7 dana izvlače se dobitnici tjednih nagrada, slučajnim odabirom pomoću računala između svih evidentiranih registracija u prethodnom tjednu. U tjednim izvlačenjima ukupno se dodjeljuju 32 nagrade, odnosno 12 mobitela Samsung E2121B i 20 knjiga AGM-a.

U mjesečnim izvlačenjima ukupno se dodjeljuju 4 tablet računala VIVAX tablet TPC-7151. Jedna mjesečna nagrada za rujan bit će izvučena između svih evidentiranih registracija s učeničkim godišnjim pretplatnim kartama. Za listopad će biti izvučene dvije mjesečne nagrade - jedna između svih evidentiranih registracija s učeničkim godišnjim pretplatnim kartama, a druga između svih evidentiranih registracija sa studentskim godišnjim pretplatnim kartama. Za studeni će biti izvučena jedna mjesečna nagrada između svih evidentiranih registracija sa studentskim godišnjim pretplatnim kartama. 

Glavnu nagradu - HP prijenosno računalo Pavilion g6 osvaja korisnik učeničke ili studentske godišnje pretplatne karte kojeg odabere računalo između svih evidentiranih registracija u razdoblju od 09.09. do 30.11.2013.  
U istom tramvaju i autobusu možete se samo jedanput registrirati sa svojom godišnjom pretplatnom kartom tijekom jedne vožnje.
Zato ne propustite registrirati se prilikom SVAKOG ulaska u tramvaj i autobus, jer svakom registracijom povećavate šanse za osvajanje nagrada!

PRAVILA NAGRADNE IGRE
 
Podružnica ZET