Mobilne ekipe Ureda karata ZET-a od danas u školama

9. rujna 2013. Početkom školske godine očekivano je jači priljev korisnika na prodajnim mjestima ZET-a, osobito učenika srednjih i osnovnih škola, koji tijekom rujna trebaju produljiti profile postojećih pretplatnih karata ili pak izraditi nove, ukoliko to do sada nisu učinili.
Kako bi se smanjile gužve u prodavaonicama karata, ZET je oformio mobilne ekipe Ureda karata koje će dolaskom u škole olakšati postupak aktivacije karata za tekuću školsku godinu. Nadležna služba ZET-a u dijalogu s Gradskim uredom za obrazovanje, kulturu i šport, kao i ravnateljima srednjih škola i gimnazija na zagrebačkom području, dogovara raspored dolazaka, ponajprije u srednje škole. 
U sljedećih 15 dana, mobilne će ekipe posjetiti više od 45 srednjih škola i gimnazija i to od 8 do 14 sati. Tako je, danas  započelo produljivanje profila korisnika u Elektrostrojarskoj obrtničkoj školi, Selska cesta 83, IX. gimnaziji, Dobojska 12 i Gimnaziji Lucijana Vranjanina, na Trgu hrvatskih pavlina 1.
Kako bi se produljila valjanost karata potrebno je djelatnicima na terenu predočiti ovjeren Zahtjev ZET-a za školsku godinu 2013./2014., i postojeću pretplatnu kartu, a sam postupak traje svega nekoliko minuta.
Nakon provedene transakcije, učenici mogu izabrati kupnju mjesečnog ili godišnjeg kupona na prodajnim mjestima ZET-a ili kioscima Tiska.
Novim načinom poslovanja, ZET je svojim korisnicima još dostupniji, a potrebne se radnje sprovode brže i jednostavnije, bez gužve i čekanja na redovnim prodajnim mjestima. Prema prvim reakcijama s terena odaziv učenike je dobar, a sama akcija pozdravljena.
 
Mobilne ekipe radit će prema sljedećem rasporedu:
● ponedjeljak 9. rujna:
- Elektrostrojarska obrtnička škola (Selska cesta 83);
- IX. gimnazija (Dobojska 12);
- Gimnazija Lucijana Vranjanina (Trg hrvatskih pavlina 1)
● utorak, 10. rujna:
- XI. gimnazija (Savska cesta 77);
- Obrtnička škola za osobne usluge (Savska cesta 23);
- Športska gimnazija (Horvaćanski zavoj 15)
 ● srijeda, 11. rujna:
- X. gimnazija (Klaićeva 7);
- Upravna i birotehnička škola (Varšavska 17);
- Prva ekonomska škola (Medulićeva 33)
● četvrtak, 12. rujna:
- Drvodjelska škola (Savska cesta 86);
- V. gimnazija (Klaićeva 1);
- Škola za medicinske sestre (Bolnička 32)
● petak, 13. rujna:
- Škola za primalje (Vinogradska 29);
- I. Tehnička škola Tesla (Klaićeva 7);
- Strojarska tehnička škola Frana Bošnjakovića (Konavoska 2)
 


 
Podružnica ZET