Rodina rasprodaja rabljene odjeće, obuće i opreme

Rodina rasprodaja rabljene odjeće, obuće i opreme održat će se 16. ožujka 2013. od 9 do 13h u paviljonu 7a, Zagrebačkog Velesajma.

Pod krilaticom «Ne bacajte, reciklirajte» Udruga RODA već 35. put organizira sezonsku rasprodaju i omogućava roditeljima da prodaju stvari koje im više nisu potrebne te na taj način uštede novac i prirodne resurse, a ujedno i pomognu Rodinom samofinanciranju.

Osim vrlo povoljne odjeće i obuće za klince, na rasprodaji nešto za sebe mogu pronaći i buduće mame. Dječja oprema na prvi pogled velik je izdatak za kućni budžet, no na Rodinoj rasprodaji prodaju se kolica po vrlo pristupačnim cijenama.

Prije prodaje sve stvari prolaze strogu kontrolu kvalitete, a njihove cijene su limitirane te potom prilagođene stanju robe. Rodine volonterke osiguravaju da se kod Roda kupuje ne samo povoljno, već i kvalitetno.

Rodina rasprodaja je za mnoge roditelje i djecu već postala nezaobilazni događaj. Kroz Rasprodaju pomažemo odjeći da pronađe put od jednog vlasnika do drugog, da pritom i stari i novi vlasnik budu zadovoljni.

 

podružnica Zagrebački velesajam