IVO ČOVIĆ DOBIO NOVI ČETVEROGODIŠNJI MANDAT

Na današnjoj sjednici Skupštine trgovačkog društva Zagrebački holding d.o.o.  g. Ivo Čović jednoglasnom odlukom članova Skupštine, a na temelju zaključka Gradske skupštine Grada Zagreba,  dobio je novi četverogodišnji  mandat za mjesto Predsjednika uprave Zagrebačkog holdinga.
 
Predsjedavajući  Skupštine, g. Zvane Brumnić naglasio je da su ovom odlukom svi članovi Skupštine pokazali visoku razinu odgovornosti te dali veliki doprinos izbjegavanju krize upravljanja Zagrebačkim holdingom.
 
Ivo Čović naglasio je da je svjestan goleme odgovornosti i opravdanih očekivanja Grada Zagreba te da će Uprava s njim na čelu okončati proces restrukturiranja tvrtke, nastaviti s racionalizacijom poslovanja te dalje unaprijeđivati kvalitetu usluge Zagrebačkog holdinga.
 
Skupština  je danas također usvojila: (1) izvješće NO o obavljenom nadzoru vođenja poslova trgovačkog društva Zagrebački holding d.o.o. za 2011. godinu, ( 2) Nekonsolidirano financijsko izvješće za godinu koja je završila 31. Prosinca 2011., zajedno s izvješćem neovisnog revizora, ( 3) godišnje izvješće Uprave za godinu koja je završila 31. Prosinca 2011.,( 4) Odluku o pokriću gubitka za 2011. Godinu, ( 5) Odluku o odabiru revizora za poslovnu godinu koja završava 31. Prostinca, ( 6) Odluku o prodaji stanova i prostora u Ul. Ivana Keleka 2 u Sesvetama, ( 7) Odluku o odobrenju osnivanja prava služnosti polaganja kabela, redovitog održavanja i popravka javne rasvjete, bez naknade, u korist Grada Zagreba, na lokaciji šetnica Dubravkin put.