EN HR

Marketinška ponuda Zagrebačkog holdinga

Želite biti sigurni da će vaš oglas biti "viđen", potreban vam je prostor i oprema za organizaciju nekog događaja ili samo tražite jedinstvene darove za poslovne partnere - provjerite našu ponudu!

Cjelovitost ponude i mogućnosti izbora lokacija i usluga, marketinšku ponudu Zagrebačkog holdinga čini jedinstvenom na cjelokupnom području Grada Zagreba.

Putem podružnica i društava nudimo usluge oglašavanja na najatraktivnijim lokacijama u gradu – bilo da se radi o oglašavanju na plakatima uz prometnice i na objektima ili na vozilima javnoga gradskog prijevoza. Također upravljamo brojnim multifunkcionalnim dvoranama i otvorenim površinama, koje su prvi izbor brojnim organizatorima raznih sportskih, zabavnih, kulturnih i ostalih događanja

Podružnice Zagrebačkog holdinga također nude i bogat izbor proizvoda te usluga pogodnih za darivanje u različitim prigodama kao što su poslovni darovi, vikend aranžmani, putovanja, odmori ili karte za rekreativne programe. Također je u ponudi uređenje prostora cvjetnim i ostalim dekoracijama.

Prelistajte "Katalog marketinških usluga", sigurni smo da ćete pronaći nešto i za vašu tvrtku!

"Katalog marketinških usluga Zagrebačkog holidnga" (preuzimanje):
Sve sugestije i prijedloge koje se odnose na ponudu marketinških usluga Zagrebačkog holdinga, a nisu obuhvaćene ovim katalogom, možete uputiti Službi za  maketing i prodaju na e-mail marketing@zgh.hr