Na Velesajmu otvoren novi deponij za vozila u prekršaju

Vozila u prekršaju građani će od danas moći preuzeti na novoj lokaciji, Velesajam Istok II.  

Otvorenju novog deponija podružnice Zagrebparking prisustvovali su predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga d.o.o. Ivo Čović, voditelj podružnice Zagrebparking Robert Mišeta te predstavnici medija. Zajedno su obišli novi deponij, smješten na oko 5000 četvornih metara s istočne strane Zagrebačkog velesajma.
 
-Za ovu lokaciju smo se odlučili jer se nalazi na našem zemljištu, na Zagrebačkom velesajmu. Riječ je o privremenoj lokaciji, a ukoliko u suradnji s Gradom Zagrebom pronađemo povoljniju, deponij ćemo preseliti.  Koristim ovu priliku zahvaliti Crkvi što nam je sve ove godine ustupila, bez naknade svoju lokaciju na korištenje - rekao je Ivo Čović.

Voditelj podružnice Zagrebparking Robert Mišeta istaknuo je kako je nova lokacija deponija dobro prometno povezana s ostatkom grada.


 
-Vodili smo računa da građanima bude što lakše i brže preuzeti automobil. U blizini je tramvaj, a preko puta deponija i autobusna stanica. Na deponij stane oko 150 vozila, kao i na staroj lokaciji u Strojarskoj ulici, a vozi ukupno 21 pauk vozilo- rekao je Robert Mišeta, dodavši kako se s gradskih ulica dnevno u prosjeku ukloni stotinjak vozila u prekršaju.
 
Prilaz novom deponiju, radi lakšeg snalaženja, bit će obilježen informativnim oznakama.

Na brojevima telefona 01/63 11 888 i 091/48 16 043 moći će se dobiti sve informacije vezane za poslovanja Službe premještanja vozila podružnice Zagrebparking.

 

FOTOGALERIJA

Fotogalerija

1/5