Završio Zagrebački poslovni tjedan – ZG7

Zagrebački poslovni tjedan - ZG7 dio je nove jesenske sheme, kreirane temeljem specifičnih zahtjeva tržišta, izlagača i samih posjetitelja, kojom se tradicionalni Jesenski međunarodni zagrebački velesajam razdvojio u dva odvojena rujanska termina.

Od utorka, 27. do petka, 30. rujna na ZG7 predstavilo se 176 izlagača iz 26 zemalja kroz tri odvojena sajamska projekta - 6.međunarodni sajam zaštite okoliša, ekotehnologije i komunalne opreme Emat, 10. međunarodni sajam zaštite osoba i imovine Interprotex i 9. međunarodni sajam energetike, elektronike i automatike Energetika.

Održano je i 9. natjecanje ekipa hitne medicinske pomoći "CroRescue", na kojem je pobijedila prva ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć iz Zagreba.

Nagrađeni su i najuspješniji izlagači. Posebno priznanje za najvišu razinu ukupnog nastupa na sajmu zaštite okoliša, ekotehnologije i komunalne opreme Emat dobila je tvrtka GRADATIN iz Sesveta. Na sajmu Energetika priznanje za visoku razinu ukupnog nastupa dobile su tvrtke KAESER KOMPRESSOREN, iz Zagreba i EMKA OKOVI iz Slavonskog Broda.

Na sajmu zaštite osoba i imovine Interprotex posebno priznanje za najvišu razinu ukupnog nastupa dobilo je poduzeće „SALON BANKARSKE OPREME – OZIMEC“ iz Zagreba.

Priznanja, pohvale i zahvalnice dobilo je još desetak izlagača na Zagrebačkom poslovnom tjednu, a u ime nagrađenih zahvalio se predsjednik uprave tvrtke Pro Alarm, Robert Pažitka.

Prema njegovim riječima, Interprotex je sada u terminu koji svima odgovara. Istaknuo je i da poslovni sajmovi u svijetu ne traju dulje od četiri dana, i nije bitno koliki je broj posjetitelja na tim sajmovima, nego koliko poslovnih ljudi dolazi na izložbene prostore.

Na ovom sajmu na izložbenom prostoru Pro Alarma tijekom svih dana sajma izmjenjivali su se poslovni partneri, ne samo iz Hrvatske, nego iz drugih zemalja, i bio je to jedan od najboljih Interportexa, rekao je Pažitka i poručio kako su u regiji takvi sajmovi uglavnom ugašeni ali ovaj sajam u Zagrebu ima puno opravdanje.

Podružnica Zagrebački velesajam