Završetak sezone sklizanja na Šalati

Najpopularnije i po nekima kultno zagrebačko klizalište Šalata nakon četiri mjeseca zabave, sporta i rekreacije od sljedećeg tjedna prestaje s radom. Sklizati se može još u subotu i nedjelju, 13. i 14. ožujka, u terminu od 10.30 do 12.00 sati, 18.00 do 19.30 i od 20.30 do 22.00 sati.

Od početka sezone sklizanja, 14. studenoga, klizalište je posjetilo gotovo 30.000 ljubitelja ovog sporta. Najčešće su to bila djeca i mladi, a razlog tomu je zacijelo sklizanje uz izvrsnu muziku na velikom video zidu gdje su prikazivani i spotovi. Program Video disco klizalište pripremaju mladi DJ-i, Duix i Popov, koji su upravo na Šalati napravili svoje prve ozbiljnije glazbene korake, a sada su već pravi profesionalci. Isti je dvojac zaslužan za nastajanje stranice Video disco klizališta Šalata na facebooku, koja ima više od 1000 članova.

Osim tematskih glazbenih večeri, organiziran je božićni i novogodišnji party, maskenbal na ledu i Valentinovo. Tijekom rada klizališta organizirana je i škola sklizanja koju je pohađalo oko 1500 djece iz zagrebačkih dječjih vrtića. Odigrane su i dvije važne utakmice hokeja na ledu EBEL LIGE, u kojima su naši Medvjedi zabilježili jednu pobjedu.

U lipnju koncert Paula Pottsa i Boba Dylana
Ubrzo po završetku sezone sklizanja započinju pripreme za nastavak aktivnosti. Led na klizalištu već će polovicom travnja zamijeniti umjetna trava i malonogometni turniri.

Na radost ljubitelja dobre glazbe, tijekom ljeta bit će organizirano nekoliko koncerata. Izdvajamo nastupe Paula Pottsa i Boba Dylana čiji su koncerti dogovoreni već za početak lipnja.

Veselimo se Vašem dolasku!!!!
 
Podružnica Upravljanje sportskim objektima