Završeni radovi na terminalu Savski most

12. travnja 2017. Uređenje terminala Savski most, čiji se završetak očekivao u petak, 14. travnja, završeno je prijevremeno te će sve autobusne linije, kao i tramvajske linije 4 i 7, od srijede, 12. travnja, polaziti sa uobičajenih stajališta i polaznih perona.

Radovi na uređenju terminala Savski most, koji započinju u subotu, 8. travnja, uvjetuju izmjene u autobusnom i tramvajskom prometu.

Početna stajališta autobusnih linija terminala Savski most, od subote, 8. travnja, bit će izmještena u Jarunsku ulicu, južno od Selske ceste, dok će se za izlaz putnika koristiti autobusno stajalište Studentski dom Stjepan Radić, uobičajeno stajalište autobusne linije 109.


U sljedećoj fazi uređenja terminala, od ponedjeljka, 10. travnja, do petka, 14. travnja, polazni autobusni peroni 1, 2, 3, 4 i 5 premještaju se na Savsku cestu, odnosno na prilaznu cestu ispod Jadranskog mosta.
Također, mijenjaju se i ulazna stajališta pojedinih autobusnih linija. Autobusna linija 110 Savski most - Botinec polazit će sa perona 3, autobusne linije 159 Savski most - Strmec Odranski, 160 Savski most - Lipnica - Havidić Selo, 163 Savski most - Donji Trpuci - Gornji Trpuci i 315 Savski most Lukavec polazit će sa perona 4, autobusne linije 161 Savski most - Kupinečki Kraljevec - Štrpet, 162 Savski most - Ašpergeri - Kupinec, 169 Savski most - Kupinec i 108 Glavni kolodvor - Savski most polazit će sa perona 5, a autobusne linije 111 Savski most - Donji Stupnik - Stupnički Obrež i 132 Savskim most - Goli Breg - Brezovica polazit će sa perona 6.

U tramvajskom prometu, od ponedjeljka, 10. travnja, od 9 sati, na terminalu Savski most privremeno će izvan funkcije biti i početna stajališta tramvajskih linija 4 i 7,  te će tramvaji linije 4 polaziti sa stajališta Veslačka , a tramvaj linije 7 sa stajališta Studentski dom Stjepan Radić.  

Molimo cijenjene korisnike za razumijevanje.