Sport i nautika 2010. - Ploviti, otkrivati, živjeti

Više od 250 plovila i nezaobilaznih vodećih brandova nautičke proizvodnje jamče posjetiteljima 19. međunarodnog sajma sporta i nautike, koji će se održati na Zagrebačkom velesajmu od 24. do 28. veljače, nezaboravan doživljaj. Pripreme za međunarodni sajam u punom su tijeku i sve se čini kako bi moto sajma Ploviti, otkrivati, živjeti dosegao svakog posjetitelja.

I ove godine posjetitelje očekuju brojne premijere. Uz mnoge inozemne proizvođače, već više godina zapaženi nastup imaju Udruga hrvatska nautička proizvodnja i Klaster male brodogradnje, koji predstavljaju ozbiljna imena hrvatske nautičke proizvodnje.

Program izlaganja obuhvaća plovila svih vrsta - jahte, jedrilice, glisere, čamce, jedra, jarbole, opremu za marine, ronjenje, podvodni lov i ribolov, odjeću za nautičare, zatim sportsku opremu i rekvizite, odjeću i obuću, izgradnju i opremanje sportskih objekata i terena, prehranu sportaša, itd. Na sajmu će se moći pronaći i izvrsna ponuda opreme za plovila, brodski i vanbrodski motori te zastupnici svih najvećih tvrtki za brodsku elektroniku.

U organizaciji Udruge hrvatske nautičke proizvodnje, Klastera male brodogradnje, vodećeg hrvatskog nautičkog magazina More i Zagrebačkog velesajma u sklopu sajma biti će održan okrugli stol na temu Razvoj hrvatske nautičke proizvodnje, kao jedan od aktualnih pitanja u okviru turističke problematike. Hrvatska je zemlja turizma i mora s ekološkim predznakom. Brinemo da ovaj sajam poluči istu takvu poruku.

Plovite, otkrivajte, živite...od 24. do 28. veljače s nama na sajmu Nautika i Sport!
 
Podružnica Zagrebački velesajam