Sljeme

Na samo desetak minuta vožnje iz središtna grada, priuštite si nezaboravan bijeg iz sivog zimskog dana u netaknutu oazu suncem i snijegom okupanog Sljemena.

Individualno, u društvu ili pak s obitelji, možete uživati u raznim sportovima, osobito skijanju, možete se okrijepiti toplim napitcima i gastronomskim delicijama u našim planinarskim domovima. Povedite prijatelje i uživajte.

Sljeme je idealno mjesto za odmor i rekreaciju...

Sljemenu možete pristupiti iz tri pravca:
  •  grad Zagreb (Mihaljevac – Sljeme - automobilom ili ZET autobusnom linijom)
  •  Gornja Bistra (kamenolom Bistra – Sljeme – 6 km ceste koja vodi do podnožja ski staza -Crvenog i Plavog spusta)
  •  Stubičke toplice (Stubičke toplice - hotel Hunjka – Sljeme)
Trenutno na sljemenskim stazama ima prosječno 70 cm snijega. Zahvaljujući povoljnim vremenskim uvjetima za zasnježenje staze su izvanredno sređene i pravi je užitak skijati na Sljemenu. Cijene tjednih ski karata snižene su 30% u odnosu na vikend, a još su povoljnije ako ste smješteni u nekom od naših hotelskih objekata: hotelu Tomislavov dom, AK Snježna kraljica ili Pansionu Medvednica.

Na sljemenu redovito treniraju i reprezentativci zagrebačkih ski klubova, kao i članovi Hrvatske muške i ženske ski reprezentacije.

Dođite na Sljeme, provjerite što smo rekli, ili kako je rekao jedan skijaš – e ljudi pa ko je lud da uz ovakve uvjete na Sljemenu ide skijati vani!!?

Više informacija na www.sljeme-skijanje.com
Vozni red autobusa: Zagrebački električni tramvaj (ZET)

Zagrebački holding d.o.o.
Podružnica Upravljanje sportskim objektima

galerija slika