Rezultati međunarodnih galopskih utrka koje su se održale na Uskrsni ponedjeljak na Hipodromu Zagreb

Nekoliko tisuća Zagrepčana okupilo se na zagrebačkom Hipodromu, gdje su se na Uskrsni ponedjeljak održale Međunarodne galopske utrke.

Na ovim utrkama sudjelovali su natjecatelji iz Hrvatske i regije.

Među najzanimljivijim galopskim utrkama bila je utrka Grada Zagreba. Na 1800 metara dugačkoj stazi sudjelovalo je 8 grla, engleski punokrvni 4 godine i stariji konji. Pobjedio je GIANT LOVE u vlasništvu Konjičkog kluba Ergela Surčin, jockey je bio Đorđe Perović. Pehar pobjedniku predao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

U prvoj galopskoj utrci na 1200 metara u kojoj je sudjelovalo 8 grla, 3 godine i više starosti, pobjedilo je grlo MISTER BOND u vlasništvu Josipa Masle, jockey Darko Filipović.

Najviše grla, njih 14 (3 god.starosti), bilo je u drugoj utrci na 1400 metara, a pobjedio je JAZZ POLICE u vlasništvu Ive Serdara, jockey Đorđe Perović.

NAPOLY u vlasništvu M&S Racing Team, jockey Jaroslav Linek, pobjedio je u trećoj utrci na 1600 metara za 4 godine i starije konje.

Zanimljiva je bila i galopska utrka za arapske konje na 800 metara, u kojoj je pobjedio KUHAYLAN ZAID HARPUN čiji je vlasnik Davor Gudac a jockey Đorđe Perović.

Pored ovih uzbudljivih utrka, posjetitelji su uživali u vožnji kočijom, a djeca su sa velikim oduševljenjem jahala ponije.

Veliki interes je bio za klađenje, a uživalo se u dobroj hrani i piću.