Radno vrijeme na blagdan Svih svetih30. listopada 2017.
Na blagdan Svih Svetih, u  srijedu 1. studenoga tržnice u  gradu Zagrebu neće poslovati, osim tržnica Dolac (Splavnica), Kvatrić, Trešnjevka, Utrina, Jarun, Špansko, Gajnice Britanski trg i Sesvete, koje na određenim dijelovima tržnice imaju prigodnu prodaju cvijeća i svijeća. One će raditi prema nedjeljnom radnom vremenu, a objekt Veletržnica, hladnjača i skladišta neće poslovati.

Blagajna i šalter za informacije podružnice Čistoća na blagdan Svih svetih,kao i sva reciklažna dvorišta neće raditi. Dana 2. studenog radno vrijeme je uobičajno.

Centar za korisnike kao i ostale blagajne Zagrebačkog holdinga: Gradska plinara Zagreb Opskrba d.o.o, Gskg d.o.o, Vodoopskrba i odvodnja d.o.o. neće poslovati.

 

Sve aktualne informacije građani će moći dobiti na 072 500 400 i sada.zgh.hr.
ZET je u potpunosti spreman za izvanrednu organizaciju prijevoza kroz dane uoči, kao i na sam blagdan Svih svetih te na Dušni dan. Od početka tjedna prati se prometna situacija na linijama čije trase uobičajeno prolaze uz veća gradska groblja, a prema potrebi uključuju se u promet i dodatni prijevozni kapaciteti.
 
Posebna regulacija javnog prijevoza na snazi će biti u srijedu, 1. studenoga, kada će biti uspostavljene i izvanredne autobusne linije. 
 
TRAMVAJSKI PROMET
 
U ponedjeljak i utorak, 30. i 31. listopada, tramvajske linije prometovat će prema uobičajenom rasporedu radnog dana.
 
Na blagdan Svih svetih, u srijedu, 1. studenoga,  na linijama 2, 5, 9, 13 i 15primjenjivat će se nedjeljni vozni red, dok će na linijama 4, 6, 7, 8, 11, 12, 14 i 17 prometovati veći broj tramvaja u odnosu na uobičajeni nedjeljni raspored. Kako bi se olakšao prelazak putnika iz tramvaja na autobusne linije terminala Kaptol, ovisno o broju putnika, uspostavljat će se dodatno tramvajsko stajalište u Ilici, neposredno uz Trg bana Josipa Jelačića.
 
AUTOBUSNI PROMET
 
Prema gradskim grobljima, ovisno o priljevu građana, ZET već od početka tjedna uključuje dodatne autobuse na redovne linije.
 
Kako bi se uspostavila kvalitetna prometna povezanost, u srijedu, 1. studenoga, vozit će i autobusi izvanrednih linija:
Kaptol – Mirogoj,
 
Kaptol – Mirogoj – Krematorij,
 
Kvaternikov trg – Srebrnjak,
 
Dubrava – Miroševec,
 
Dubec – Markovo Polje i
 
Podsused-centar – Poljanica – Gornja Bistra.

Više na linku.

DEŽURNE LJEKARNE

HITNE INTERVENCIJE