Predsjednik Uprave obišao novouređenu tržnicu na Britancu

Novouređenu tržnicu Britanski trg, na poziv voditelja podružnice Tržnice Zagreb Daria Kobeščaka, danas su obišli zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga Ivo Čović. Bila je to prigoda da se povodom rekonstrukcije, uz prigodnu degustaciju svježih domaćih proizvoda iz prve ruke zabilježe reakcije kupaca i prodavača na tržnici. Obilasku je nazočio i Alen Gospočić, voditelj podružnice Zagrebačke ceste koja je i izvela rekonstrukciju Britanca.

Podsjetimo, novi izgled popularnog Iličkog placa rezultat je uspješne suradnje naših dviju podružnica koja je započela još početkom ove godine, s ciljem poboljšanja iskoristivosti vlastitih kapaciteta unutar Društva. Ovo je treća tržnica koju su naše podružnice zajednički obnovile. Do sada je još uređena tržnica u Jelkovcu i Trešnjevački plac, a za sljedeću godinu planirana je obnova najstarije zagrebačke tržnice, Dolca. 

Prema najavama iz Tržnica Zagreb, uz dosadašnje sadržaje na uređenom prostoru uskoro će kupcima biti ponuđene i neke novosti. Obavijesti i još mnoge zanimljivosti mogu se pratiti na web stranici Tržnica Zagreb (www.trznice-zg.hr) koja je također nedavno redizajnirana.

foto galerija