Predblagdanski domjenci u Gradu mladih

Bogati predblagdanski domjenci za 80 kuna po osobi u restoranu Grada mladih, novo je iz turističko-ugostiteljske ponude podružnice Vladimir Nazor. U atraktivnom, novouređenom  prostoru restorana u Gradu mladih, gosti mogu uživati u vrhunskim, domaćim gastronomskim specijalitetima, a za ugodnu atmosferu dodatno se brine i  osoblje restorana.

Uz popularne cijene i šaroliki menu ovdje je idealna prilika za organiziranje poslovnih domjenaka kao i za obiteljske sastanke jer mnogim sugrađanima, zbog žurnog poslovnog tempa, ne ostaje dovoljno vremena za pripremu predblagdanskih zakuski.

U uistinu bogatoj gastronomskoj ponudi na švedskom stolu će se, među ostalim,  naći Zagrebački odrezak, pečena purica s mlincima, odojak, teleći medaljoni u umaku od šampinjona, pileći ražnjići sa špekom, jela s roštilja, uz brojne priloge,  salate te ukusne, tradicionalne, sitne božićne kolačiće kao desert.

PONUDA   

Rezervacije i upiti:
GRAD MLADIH, Aleja hrvatske mladeži bb
Tel: 01/2984-073
 
Proslava dječjih rođendana

Hostel Arena po prvi puta organizira proslavu dječjih rođendana. Roditeljima se nudi mogućnost da svojem djetetu prirede nezaboravan rođendan uz zabavnog animatora i pregršt zabave. Program omogućuje organiziranje rođendanske zabave za samo 35 kn po djetetu                 

Informacije i rezervacije:      

HOSTEL ARENA
Remetinečki gaj 28
Tel: 01/6140-042
Fax: 01/6140-039
e-mail: hostel.arena@nazor.hr

         Podružnica Vladimir Nazor