Potpisan Sporazum o suradnji s Kineziološkim fakultetom

Podružnica Upravljanje sportskim objektima i Kineziološki fakultet potpisali su danas, u četvrtak, 22. rujna, Sporazum o suradnji s ciljem poboljšanja sustavnog održavanja i razvijanja daljnje poslovne suradnje.

Sprazum su u prostorijama Kineziološkog fakulteta u Zagrebu potpisali Ivo Erić, voditelj podružnice i Igor Jukić, dekan Kineziološkog fakulteta.

Sporazumne strane stručno će surađivati u organizaciji sportskih priredbi, razmjenjivati će se iskustva u radu kineziologa na programima Podružnice, studenti kineziologije sudjelovati će u provođenju sportskih programa koje Podružnica nudi svojim korisnicima.

Nakon potpisa ovog sporazuma, KIF-a će za svoje studente moći planirati i provoditi metodičku praksu na sportskim objektima kojima upravlja Podružnica, a ujedno će i pomoći kineziolozima zaposlenima u Podružnici u usavršavanju i daljnjem školovanju.

Ova suradnja prvenstveno je usmjerena za dobrobit svih korisnika usluga Podružnice jer će se angažiranjem studenta Kineziološkog fakulteta dodatno dobiti na kvaliteti edukacije u sportskim sadržajima.
 
Podružnica Upravljanje sportskim objektima