Ovog ljeta u Snježnoj kraljici čak 305 posto više posjetitelja

24. kolovoza 2011. Podružnica Upravljanje sportskim objektima ove se godine može pohvaliti uistinu impresivnim povećanjem broja posjetitelja u Apartmanskoj kući Snježna kraljica i hotelu Tomislavov dom.
 
Apartmanska  kuća Snježna kraljica, u odnosu na ljetne mjesece (lipanj, srpanj, kolovoz) prethodne godine, u 2011. godini bilježi  porast dolazaka za čak 305 posto  te povećan broj noćenja za 165 posto.
Većinu ostvarenih noćenja i dolazaka čine strani gosti – obitelji s djecom koji prilikom odlaska ili dolaska s mora koriste prigodu za razgled grada Zagreba i zanimljivih turističkih sadržaja u njegovoj okolici kao i samog Parka prirode Medvednica.
 
Suvremeno opremljeni, smješteni u idiličnom okruženju zelenila Medvednice Turistički apartmani Snježna kraljica upravo su koncipirani i predviđeni za smještaj obitelji s djecom te kao takvi gotovo da nemaju konkurenciju na ovom području. Reakcije gostiju su vrlo pozitivne, odlaze zadovoljni, oduševljeni smještajem, domaćim specijalitetima, uslugom, osobljem i okruženjem te se nerijetko vraćaju još jedanput tijekom boravka u Hrvatskoj.
 
Većinu domaćih gostiju čine Zagrepčani koji za vrijeme vrućina potraže spas u hladovini šume, ali isto tako zabilježen je i znatan broj gostiju iz ostalih dijelova Hrvatske (Dalmacija, Slavonija…). Velik je broj jednodnevnih izletnika koji provedu dan na Sljemenu i okrijepe se nečim iz bogatog izbora specijaliteta domaće kuhinje.
Na jesen se nastavlja promotivna ponuda na bazi polupansiona po zaista popularnim cijenama te se očekuje još stranih gostiju, ali svakako i naših dragih Zagrepčana i domaćih gostiju iz ostalih dijelova Hrvatske. Isto tako nastavlja se i  tradicija organizacije Nedjeljnog ručka sa švedskog stola po promotivnoj cijeni menu-a.

Hotel Tomislavov dom ovu je sezonu nudio posebnu ponudu za umirovljenike koji su i ranijih godina bili najvjerniji gosti tijekom srpnja i kolovoza, kao i povoljne vikend,    5-dnevne i 7-dnevne aranžmane za individualne goste . Ove godine osjetno se povećao i dolazak tranzitnih gostiju, sa svih strana svijeta, na njihovom proputovanju prema Jadranu i obrnuto. U prosjeku tranzitni gosti se zadržavaju u hotelu 2 dana dok se individualni gosti i umirovljenici zadržavaju i više od 7 dana.
 
U hotelu Tomislavov dom do kraja kolovoza očekuje se 20 posto više gostiju nego lani
U brojkama povećanje spram prošle godine je lipanj 11,4 posto, srpanj 5,69 posto, dok kolovoz do današnjeg datuma bilježi rast od 4 posto.                           
Do kraja mjeseca, prema potvrđenim rezervacijama, povećanje bi moglo biti i više od 20 posto.  Nadali smo se i boljim rezultatima, osobito u srpnju, ali nažalost  vremenski uvjeti su utjecali na popunjenost od     polovice srpnja do početka kolovoza.
                                                                                                    

Svi  gosti su najviše zadovoljni ljubaznošću i profesionalnošću osoblja, lokacijom, hranom , komforom i čistoćom hotela što se može isčitati i iz lijepih komentara u našoj knjizi utisaka.
S krajem ljeta počinju  aktivnosti u teambuilding i korporativnim događanjima (seminari, sastanci, kongresi) kao i svadbene svečanosti kojih je bilo i za vrijeme ljetnih mjeseci.  Za individualne goste i nadalje su  u ponudi  povoljni  vikend, 5-dnevni  i 7-dnevni  aranžmani na bazi polupansiona uz korištenje bazena i fitnessa.
 
 
 
 Podružnica Upravljanje sportskim objektima