Otvorenje Centra za korisnike 1. srpnja

Predstavljanje Centra za korisnike Zagrebačkog holdinga u Ulici grada Vukovara 41, koji će svoja vrata otvoriti građanima 1. srpnja,  bila je tema današnje emisije Radio Sljemena „Zagrebački razgovori“. Voditelj Projekta Centra za korisnike ZGH Josip Ostojić pojasnio je da će građani u novootvorenom Centru moći na jednom mjestu dobiti sve potrebne informacije o svim uslugama Zagrebačkog holdinga d.o.o.

Građanima će na raspolaganju biti 17 dobro pripremljenih i educiranih djelatnika od ponedjeljka do petaka od 8 do 18 sati te subotom od 9 do 13 sati.

- Ovo je prva faza projekta u kojoj će djelatnici Centra neposredno komunicirati s korisnicima. Pored toga, građani će u Centru moći plaćati svoje komunalne račune i to bez naknade. Također, moći će kupiti ZET-ove karte, dobiti sve potrebne informacije koje se tiču jedinstvene uplatnice te saznati sve o uvjetima za kupnju stanova u naselju Sopnica Jelkovec. Bit će otvoren i pult za reklamacije na kojemu će korisnici moći uložiti svoje pismene ili usmene primjedbe i reklamacije na račune ili neku drugu uslugu Zagrebačkog holdinga - rekao je Josip Ostojić.

U drugoj fazi ovoga projekta u planu je otvorenje „Call centra“ u prostorijama u Vodnikovoj ulici u kojoj će se usluge i komunikacija s korisnicima dodatno proširiti. Građani će uz račune Zagrebačkog holdinga za sljedeći mjesec na svoje kućne adrese  dobiti i letak na kojem će biti detaljne informacije o Centru za korisnike.